- 18 Mayıs 2011
- 53.351
- 57.298
- 4.613
Kerem Yedeğe Çekilmeli Mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenlikle bir mentore ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Sohret olmayi, Galatasaray'da oynamayi kaldiramiyor. Aslinda yeterli yetenegi var ama kafasini toparlayip sahaya veremiyor. Okan Buruk bu isi yapabilir ama bence Kerem'in hocanin verebileceginden daha cok zamana ihtiyaci var. Keske kadroda eski efsanelerden biri olsa ve ilgilense. Ayhan Akman olur, Arda olur, Hasan olur, birisinin bu arkadasa kafasini sahaya verip, gol attiktan sonra surat yapmadan gonlunce sevinmeyi ogretmesi gerekiyor.Teknik direktörler böyle durumlarda insiyatif alıp oyuncuyu terapi etmeli. Haa çözülemeyecek bir problem varsa ki bence hiçbir problem çözümsüz değildir, o zaman başka konuşuruz.
Bu çocukta bir sorun var belli. Vücut dilinden, sahadaki duruşundan bile belli. O sorunu tespit edip çözmek lazım.
dökülmeye baslamis saclarini 3e vurup kafasini rahatlatmali, akli hep sacinda diye top oynayamiyor.
Görmedim orayı, halen nasil gol atamadin GS oyundan aliyolar beni daha fazla yardimci olamam sovusu olabilirBelhanda son maçta degistirilirken yine sövdü. Adam bize pis bilenmiş. Artik bir seçim vakti geldi gibi.