Kerem'in Menajeri Geleceği Hakkında Açıklama Yaptı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, oyuncusunun transfer planlamasına dair birçok konuya açıklık getirdi.

"FATİH TERİM ONUN ADINA ŞANSTI"

''Kerem'deki en güzel şeylerden bir tanesi, inanılmaz çalışkan olması. Arzusu, hırsı inanılmaz... Sporcularda çok nadir gördüğüm bir özelliğe sahip. Benim için de şans böyle bir futbolcuyla çalışmak. Kerem'in ilk geldiği zamanda Fatih Terim'in olması onun adına şanstı. Hep oynatması, devamlı süre vermesi... Önemli olan daima oynaması ve yüzde yüzünü vermesi. Kerem, asıl bu oynamalarının karışılığını 1-2 sene sonra alıcak.''

''Kerem biliyorsunuz Galatasaray ile yeni bir sözleşme imzaladı. Galatasaray'a uzun süre hizmet etmek için sözleşmesini uzattı. Kerem, "Ben bu kulüp sayesinde belirli yerlere geldim ve bu kulüp için top oynamak, gelişmek ve faydalı olmak istiyorum" dedi. Bununla ilgili tek adres Galatasaray kulübüdür, ben değilim. Onlara da karışamam ben. Bir gün öyle bir şey gelir. Kulüp bizimle konuşur, biz de konuşuruz. Bizim amacımız Kerem'i yarın ordan çıkarmak değil, yoksa imza atmazdık. Galatasaray bir gün derse, 'Kerem böyle bir fırsat var. Herkes için uygundur' o zaman oturur konuşuruz. Ama bu kulüp tarafından gelecek, bizim tarafımızdan değil.''

Sabah

1646653632912.png

Sat sat sat kültürü dışında dört türk mecburiyeti sebebiyle kadroda kalmalı
Seneye avrupa olmaması ayrı handikap tabi
Elde kalması da muhtemel

Aslında Kerem aynı keremde adama kurtarıcı tacını takınca psikolojik çöküntü yaşadı.

Aldığı her topta kaleye focuslanması falan kendi başına alacağı kararlar değil. Torrent aklınca ona özgürlük tanıyıp Terim performansı almak istiyor ama yaptığı çok yanlış.

Seneye kim oynayacak muallak
Berkan
Emre
Yunus
?

Yedekler medekler 🤔
Taylandda elde olucak
Okay hamlesi gelmeliydi bu sene
yabancı sınırı devam eder kerem de satılmazsa zaten uzun yıllar oynar. yunus,kerem,taylan,berkan,akbaba,kılınç falan rotasyonda kullanılır ama bizim 11e koyduğumuzda tereddüt etmeyeceğimiz 4 türk lazım harbi. isimleri sayıyorum ama hiçbirinde 11 adamı olacak kapasite göremiyorum. kerem/yunus mesela birbirini rotasyonlar ikisi aynı anda sahada olamaz, geriye 3 türk lazım. çok kötü bi planlamamız varmış yeni yeni anlıyoruz

yabancı sınırı devam eder kerem de satılmazsa zaten uzun yıllar oynar. yunus,kerem,taylan,berkan,akbaba,kılınç falan rotasyonda kullanılır ama bizim 11e koyduğumuzda tereddüt etmeyeceğimiz 4 türk lazım harbi. isimleri sayıyorum ama hiçbirinde 11 adamı olacak kapasite göremiyorum. kerem/yunus mesela birbirini rotasyonlar ikisi aynı anda sahada olamaz, geriye 3 türk lazım. çok kötü bi planlamamız varmış yeni yeni anlıyoruz
20 takım
4 türk en az
80 topçu eder

Sağlam ülkelerde bile bir çırpıda 80 oyuncu sayılmaz

Ne saçma bir sistem

20 takım
4 türk en az
80 topçu eder

Sağlam ülkelerde bile bir çırpıda 80 oyuncu sayılmaz

Ne saçma bir sistem
valla o işe zaten hiç girmiyorum, girdin mi küfür etmeden yorum yapamıyorum. böyle rezil bi sistemi zaten bizden başkası yapamazdı sağolsunlar kaptırmadık hiçbir ülkeye

Satilmali yerine Yunusu oynatacağız artik
Yunus ters kanat değilmi zaten
Sağlı sollu çift kanatla oynamayacakmıyız
İkiside 4-3-3 kanadı için uygun,kanat forvet tipli oyuncular
Defansif yönleride fena değil
Oyun kurmaya bile evrilebilecek tipteler

Bence net ikisinede ihtiyaç var

Yunus ters kanat değilmi zaten
Sağlı sollu çift kanatla oynamayacakmıyız
İkiside 4-3-3 kanadı için uygun,kanat forvet tipli oyuncular
Defansif yönleride fena değil
Oyun kurmaya bile evrilebilecek tipteler