Kesin Dönüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kesin Dönüş

Lincoln dediğiniz adama Shalke´de top koştururken Bayern´den 15 milyon avroluk teklif geldi bir ara belirteyim Yaptığı bazı hatalar yüzünden 6 milyon avro gibi bir fiyata kadromuza kattık

Takmışsınız Brezilya milli takımına Brezilyada tonla yetenek var seçilmek kolay iş değil Deco bile seçilemediği için Portekiz vatandaşlığına geçti

Geçen sene daha ilk devrede asist krallığını garantilemişti

Lincoln ,Kewell , Arda , Baros dörtlüsü çok güzel futbol lezzeti sunmuştu bana

Sonra Bülent Hoca geldi herşey bozuldu Bülent kaptanı çok sevsemde bu böyle maalesef

This is a gol.

Karaktersiz, idmana gelmedi bohu bohuu diye sayiklayan dostlar da keske boyle argumanlar sunsalar. Tek bildikleri medyanin kasik kasik yedirdikleri.

yoksa hıncal abi tarık ismiyle forumamı üye oldu :D hıncal abi tanıdık seni itiraf et sensin:D tmm tmm hıncal abi takım çok kötü düzelcekler:D

puhahah:D Atkısı varmı acaba,ama mor renkli olcak:D Hemde çok güzel güleceksin:D Öyle bir güleceksin ki,sonunda bacağına kurşunu yiyeceksin.İşte o zaman sen Hıncal olacaksın:D

Hıncal'ın yarası var. En azından ona hak veriyorum arada sırada iyi noktaları eleştiriyor. Ama bu çocuk futboldan anlıyorsa ben neyim.. Dersmi versek ne yapsak :D

Tarık bak bu futbol topu :D:D

Adidas_Telstar_futbol_topu.jpg

Hıncal'ın yarası var. En azından ona hak veriyorum arada sırada iyi noktaları eleştiriyor. Ama bu çocuk futboldan anlıyorsa ben neyim.. Dersmi versek ne yapsak :D

Tarık bak bu futbol topu :D:D

futbol+topu

hıncala kızıyoruz ama tespitleri çok yerinde kıllık yapıyor bize orası ayrı:D

This is a gol.

Karaktersiz, idmana gelmedi bohu bohuu diye sayiklayan dostlar da keske boyle argumanlar sunsalar. Tek bildikleri medyanin kasik kasik yedirdikleri.

Peki karakterli olan biri neden idmanlara katılmaz? Kulübü ile sözleşmesi var ve yaptığı hareketlere bak?

Cevaplarini 40 kere yazdik buraya Lincoln severler olarak.

This is a gol.

Konuşmayayım konuşmayayım dedim ama dayanamadım.Neymiş Bülent hoca gelmiş lincoln bitmişmişmişmiş......

Bu adam değil mi zaten 15 gün izin yapan takımın devre arası kampına geç gelen,bu adam değil mi arkadaşları formsuz olsa da sahada birşeyler vermeye çalışırken yan gelip yatıp iki topuk pası atan...Büyük Kaptan'a küfür eden..

Konuşmayayım konuşmayayım dedim ama dayanamadım.Neymiş Bülent hoca gelmiş lincoln bitmişmişmişmiş......

Bu adam değil mi zaten 15 gün izin yapan takımın devre arası kampına geç gelen,bu adam değil mi arkadaşları formsuz olsa da sahada birşeyler vermeye çalışırken yan gelip yatıp iki topuk pası atan...Büyük Kaptan'a küfür eden..

ve hamburg macindan sonra ülkesine tatil yapmaya giden :rolleyes:

Şu Lipton demlik poşeti nerdeyse Galatasaray ile eş tutulacak!!

Vallaha bende,zamanında kampa katıldığını görmedim.Hep el üstünde tutuldu ama,o bunu kullanamadı.İnsan biraz düşünür,bir daha nerde bulabilceksin bu ilgiyi.Çocuk gibi el üstünde tuttu yönetim.

Birsey olmaz birkac gun gec gelmekten. Guiza 1 ay gec katildi kampa, Edu ve Lugano Noel'e erken gitmek icin bilerek cezali duruma dustuler milletin haberi bile olmadi. Konu Lincoln olunca hemen karaktersiz damgasini basiyolar. Adam gec geldi de, ozel fizyoterapistiyle devre arasinda herkesten fazla calisti mi calismadi mi?

Edit.

Yönetici Notu : Kimseye hakaret etme gibi bi lüksün yok Önder bey.

Edit.

Yönetici Notu : ANA BACI KARIŞTIRMA HAYRİ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt