- 24 Mayıs 2009
- 17.448
- 20.421
- 2.643
Enişte olur dedim kuzem değiliz demedim kiKuzen değil miyiz lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enişte olur dedim kuzem değiliz demedim kiKuzen değil miyiz lan
Doğum günümde dobloma tuğra isterimEnişte olur dedim kuzem değiliz demedim ki
Burnunu kirmak istedigim uyeler konusu acilsa da seni etiketlesem aşihan@Ünsal Var sürekli saplamaya giderdik. @Murat Kara kripto, döviz vs de parayı vururduk. @Furkan Korkmaz manyaklık yapardık.
Neden açmıyorsun reis kafasını patlatmak istedikleriniBurnunu kirmak istedigim uyeler konusu acilsa da seni etiketlesem aşihan
Kesinlikle Hayir
Aramızın limonite olması şahsımı üzüntüye sevk eder.Burnunu kirmak istedigim uyeler konusu acilsa da seni etiketlesem aşihan
Eyvallah Cihan'ım, belki kan bağımız yok, belki hiç birbirimizi görmedik, belki bir araya bile gelemeyeceğiz lakin benim için resmen bir kardeşsin.@Levent Akgün ve @Tahir Mahir Koç abilerim olsun isterdim
@Onur Kara'dan iyi doblo satan enişte olur
Yanlis ifade etmisim sorry,sen benim icin bir üstad,usta gibisin.yemek hakkinda muhabbetlerimizden ötürü sen bir şef,ben anca çırak olurum minvalinde konuşmalıydımherkesi akraba beni ise uşak yapmışsın
Bu tayfada en küçük benim lan
akrabayı genel bir tabir olarak yazdim ama abi, arkadaş farketmez siz nasıl hissediyorsanız .
Ben @Ibrahim Özveren bey babam olsun isterdim. Duyarlı, esprili ve Babacan birisi eminim evladına yani bana sahip çıkar, yol gösterirdi.
Bu tayfada en küçük benim lan