Keşke Doğmasaydın YD

Rıfkı Karakülah

Ulubatlı Souness
doğalgaza %9 zam ile hepimize geçirdikleri şu günlerde yine enerji konusunda üzücü 1 haberi paylaşmak durumundayım

ozkBjm.jpg

Keşkee! Lanet olsun doğduğun güne.

Tek sevindirici nokta biraz daha kısaldı ömrü ayının.

yıldırım demirörenin sistematik olarak futbolun içine etmesini artık hükümete bağlıyorum futbolu bitirmek mi istiyorlar nedir

Demoşun arkasındaki sakallı götüne bakıyor yd nin

Olcay "mükemmel üfürüğümlen tek nefeste söndürürüm" dermişcesine bakıyor :D

Boşuna müslüman ülke değiliz, sınanıyoruz ve teste tâbî tutuluyoruz bu adam ile.

Allah sabrımızı test ediyor.

cCc Neden diğer farklı dinlerin olduğu ülkelerde böyle adamlar yok??? cCc

Tüm suç babasında....

Diyeceksiniz ki kondom , doğum, aşna fişne esprisi mi. Yok yok değil.

Şirkette zamanında ona görev vermeseydi, Oda yüzüne gözüne bulaştırmayacaktı, sonra da "aman şirketten uzak dursun" diye BJK başkanı ve sonrasında TFF başkanı yaptırmayacaktı.

Suçlu baba. :38573:

mayisda mayisda... :)

az kaldi ama galiba oylari bu yogi yine ala bilir. Emir gelirse yukardan franz beckenbauer gelse kazanamaz o secimi.

Kim seçiyo bu vasıfsızları? Biliyoz kimin seçtiğini de kural olarak kim oyluyo bunları?

babasi kondom taksaydi dogmazdi. :D

Ama pek birşey fark edecegini zannetmiyorum. O olmasaydi başka birisi onun yerine başşikeci TFF başkan'i olurdu.

Kim seçiyo bu vasıfsızları? Biliyoz kimin seçtiğini de kural olarak kim oyluyo bunları?

genel kurul delegeleri. yani kulüpler. 1-2 ve 3cü lig kulüplerin delegeleri olacak galiba.

amatör takimlara bir ton para aktirmiyor bunlar bosuna.

haluk ulusoy olcak bence mayısta başkan

Terim'e aciyorum... Ne aciz bir hale bürünmüssün be "imparator"...yollarina paspas olamayacak adamlari ayakta alkislar hale gelmissin ahh vahh

para para para...

Geri
Üst Alt