Keşke Doğmasaydın YD

Dogduguna pisman olmani , daha fazla oksiyen tüketmemeni ve ailenin en agir acilara maruz kalmasini diliyorum tüpçü serefsizi.

ayakkabımın tabanı ile suratına oturtmayı istediğim 2-3 insandan biri.. diğerleri de bu ülkede çok önemli konumlardaki kişiler..

Yaw bunun burada ne isi var kardesim her yerde bu tüpcü cikiyor yani bana demek istiyor ki gel benden tüp al demek istiyor şrefsiz burada bile tüp reklami yapiyor.

Doğdugun güne lanet olsun senin.Allah Belasını versin bu şerefsizin tez zamanda.

YD'nin ne olduğunu zaten biliyoruz da yıllarca imparator dediğimiz bağrımıza bastığımız adamın bu hale geldiğini görmek beni hala üzüyor. Şu fotoğraftan FT yerine ben utandım ama kendisinin utandığını hiç zannetmiyorum. Her gördüğün sakallıya dedem demeyeceksin derlerdi demek ki her "Aslolan Galatasaray'dır" diyeni Galatasaraylı zannetmemek gerekiyormuş. Yazık... ;(

Belki doğrulmamıştır fırlatılmıştır :D

Milli Takim Teknik Direktör ve Federasyon baskanin yan yana görüntülenmesini, herzaman sanki yeni birsey mis gibi aksatan arkadaslar kendilerini komik duruma düsürdüklerinin farkinda degiller. Baska insalara "para" konusunda satasanlar, cogu zaman para icin herseyi göze alabilecek insanlardir. Fatih Terim Galatasaray´i neden calistirdiyse, Milli Takimi´da o yüzden calistiriyor. Hem Galatasaray hemde Türk futbolu icin milat olmus bir adamdir...

Milli Takim Teknik Direktör ve Federasyon baskanin yan yana görüntülenmesini, herzaman sanki yeni birsey mis gibi aksatan arkadaslar kendilerini komik duruma düsürdüklerinin farkinda degiller. Baska insalara "para" konusunda satasanlar, cogu zaman para icin herseyi göze alabilecek insanlardir. Fatih Terim Galatasaray´i neden calistirdiyse, Milli Takimi´da o yüzden calistiriyor. Hem Galatasaray hemde Türk futbolu icin milat olmus bir adamdir...

tipitip gibisin , sakızdan cıkmıyosun ama yazdıkların eğlendiriyo

Isin komik tarafi istisnalar disinda, Fatih Terim´e bilincli bir sekilde yüklenenler hele hele Para konusunda Ünal Aysal sevdalisi bir tayfa. Ünal Aysal muhtemelen 65 küsür yasinda kulübe üye olmus, hayatinin büyük bir kisimini para ve güc pesinde tüketmis bir insan. Nezaman yeteri kadar zenginlesmis, ozaman yüzünü dönmüs Galatasaray´a. Ondan önce Galatasaray ile hic bir ilgisi olmamis. Milyarder olmasina ragmen Galatasaray´a bir kurus bile vermemis, lakin derin galatasaray´in onu o umut ile basa getirmesine ragmen. AIG konusunda GS üzerinden para kazandigini iddia edenler bile var kongrede. Tabiki o is adamlik basarisidir, ve o paralari hak etmistir sonuna kadar. Ama durum budur Ünal Aysal konusunda.

Fatih Terim kzanadigi paralari daima sonuna kadar hak etmis bir insandir. Hele o 1996-2000 serüveni kolay gecmedi, en sevdigimiz ve saydigimiz futbolcular ozamanlar kac kere idmani boykot etti, yada boykot etmeye tenzzül etti bilen yoktur heralde. Maddi sikinti vardi, nakit para konusunda sikinti yasiyorduk. Fatih Terim gibi adamlar gidip kendi cebinden ödedi oyunculara ve hatta diger branchlardaki sporculara paralari, güclerinin yettigi kadari ile. Buna sonraki dönemlerde Hakan ve Bülent gibi sporcularimiz da dahil olmustur...

Böyle degerli bir insana para konusunda saldirmak vefsasizligin daniskasidir...

Geri
Üst Alt