Kevin Großkreutz

devre arası bir sağ bek alalım sol önde oynasın kendisi önde press böyle oyuncular ile yapılır umut ile değil

hadi aslanım sana ihtiyacımız var bu dandik kadroda süper yıldız havası yaratırsın !!

Renktaş adam Dortmund'un geçen sezonki berbat başlangıcından önceki sezon neredeyse çoğu maç bek oynayıp yardırmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Evet ama işleyen bir takımda. Tıkır tıkır çalışan bir takımda siritmaz bu adam joker olarak oynadığı bir pozisyonda.

Ama bizde herşey karışık, daha nerede durup nerede pozisyon alacaklarını bilmeyen "futbolcular" var takımda.

Idare eder tabiki ama ben dediğimi söylerken adamın durumunu falan göz önünde bulundurdum. Aylardır top oynamıyor, bu adamın en büyük özelliği çalışkanlığı ve çok koşup savaşması. Benim merak ettiğim Kevin ne kadar etkilendi bu süreçten, fiziksel durumu geçtim mental olarak nasıl o daha önemli.

Ben olaya şöyle bakıyorum, adamın daha verimli olacağı bir pozisyon(kanat) varken biz niye başka bir eksiğimiz olan bek pozisyonuna bu adamı koyup verimini düşürmek istiyoruz?

Belki ben değişik bakıyorumdur olaya çünkü ben devşirme futbolcu yaratılmasından nefret ediyorum. Bizim yaptığımız ancak yırtılmış pantolona yama yapmak oluyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adam gidecem diyor ya şaka gibi. Bence çok esnek davranılmış, sık alamanya'ya gitmemesi gerekiyordu. Arda sık sık Türkiye'ye geliyor mu ha ? Durumları aynı. Beni çok şaşırttı. Ama s..n gtsin böyle yapacaksa.

Zaten biz kubani istiyoduk :cool:

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla para kazandırıpta gidiyorsa gitsin.Ama zararına iş olacaksa karşılasın cebinden o şekilde ayrılsın.

Ortada bi mallık varsa bizden kaynaklı. Gerekli şartlari yerine getirdiyse gitmesinde sıkıntı yok
tapatalk

bizimkiler bedavaya satar sonrada Großkreutz'a para öder

Yahu lisans çıkarmayı bile başaramadılar.

Adamın ne suçu var da sövüyorsunuz...

Gitmek istemesi gayet doğal.

Ben zaten bu durumu nasıl kabullendi diye şaşırıyordum...

Sonuçta amatör topçu değil, Alman milli takımına kadar yükselmiş profesyonel bir oyuncu.

Sen o profesyonelliği oyuncuya gösteremiyorsan alacağın cevap da anca bu kadar "profesyonel" olur.

Osman Tanburacı: "Großkreutz anasını özlemişse, Dursun Özbek'e söylesinler, adamın anasını İstanbul'a getirsin de adam gitmekten vazgeçsin."

Vay be yattığı yerden cukkaladı parayı. Bizim yönetim şahane cidden

Bu olayin aynisi Hajrovicin aynisi.Hajrovicte devre arasi gelmisti Sezon sonu bize dava acarak parasini alarak kacti.Simdi de bu hiyar agasi yapiyor.

https://twitter.com/Aslanews/status/672443076099592193

Burada şu adama sövenler önce şu videoyu izlesin ondan sonra konuşsunlar. Takım arkadaşları adamın arkasından konuşup millletin içinde dalga geçebiliyor kamera karşısında hemde, takım içindeki arkadaşlık ortamının nasıl olduğunu siz tahmin edin bakalım. Bence adam yerden göğe kadar haklı sezon başında yönetimin mallığı yüzünden oynayamaması bir yana böyle adamlarla aynı yerde antremana çıkmak bile yeni gelen bir yabancı oyuncu için çok zor bir durum olmalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt