Kevin Großkreutz

Bizde bu gelecekte sag bekde kanatta oynayip katki verecek diye beklioduk adam daha 2. Gun ayrilmak istiyorum demis yani memleket hasreti yuzunden degil amator yoneticilerimizin yuzunden gitmek istedigi besbelli almanyada hersey sistemli isliyor gormustur burdaki amatorleri kacmak istemistir hemen dursun ve yonetimi istifa etmemelidir adnan polattan beter sekilde kovulmalilardir

Kevin Almanya'nın Sabrisi arkadaşlar. Orada Sabri muamelesi görüyordu. Saf yetenek yok yani. Sabriden iyi orası ayrı. Ama Sabriden iyi diye de Alman Sabriyi almamız saçmalıktı. Sorunlu birisi olduğu belliydi gelmeden önce de. Bir de hamza bunu ön libero niyetine istemiş, kafalara geell..

https://twitter.com/Aslanews/status/672443076099592193

Burada şu adama sövenler önce şu videoyu izlesin ondan sonra konuşsunlar. Takım arkadaşları adamın arkasından konuşup millletin içinde dalga geçebiliyor kamera karşısında hemde, takım içindeki arkadaşlık ortamının nasıl olduğunu siz tahmin edin bakalım. Bence adam yerden göğe kadar haklı sezon başında yönetimin mallığı yüzünden oynayamaması bir yana böyle adamlarla aynı yerde antremana çıkmak bile yeni gelen bir yabancı oyuncu için çok zor bir durum olmalı.

Bide bu semihe efendi adam diye savunanlar var hala adam takım arkadaşını televizyonda makara konusu yapıyor ulan semih senin o bedavadan yediğin paralarda senin burnundan gelecek inşallah.

2002'den sonra o berbat dönemde olurdu böyle saçmalıklar bir oyuncu gelirdi hiç forma giymeden ülkesinin yolunu tutardı hatırladığım en sağlam kazıklardan biridir Jardel'i verip Horvath,Spehar,Mpenza üçlüsünü almıştık yanlış hatırlamıyorsan hiç resmi maça çıkmadan gitmişlerdi üçü de oynamışlarsa da 1-2 maçtır. Hala o kafalarda kaldığımızın göstergesidir. Hala o kafaların kulübü yönettiğinin göstergesidir.

Ben cok umutluydum bu arkadastan baya uzulurum

Tapatalk

Bundesliga ekiplerinden Hannover, Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Kevin Grosskreutz'a talip oldu.

Doğruluk payını bilmiyorum Twitter'da rastladım.

Nerde bu karakter yoksunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gidip almanyanın bile en gerzeğini buluyoruz valla büyük başarı.

Gönderildiği andan itibaren konusu "Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu"na değil "Çöp Kutusu"na taşınmalı. Hajroviç'deki gibi.

Ulan 1 ay daha dayansan oynayacaksın zaten neyin tribini yapıyon, zaten iyi oyuncu da değilsin sırf sabriden iyi diye alındın. Yazık lan sana.

bu herif oynayacakmi

oynamayacaksa, ECDADI DURULMELIDIR

oynayacaksa, idael pozsyonu nedir. forvet oynarmi misela

Gönderilecekse, gönderilene kadar antrenmana katılsın, direk niyetine Umut ile ikisini kullanırız.

Ne olacak bu herif şimdi. Bizim oyuncumuz sonuçta. İkna edilip oynayacak mı.

2 mac oynar 3. Mac anami ozledim demeye baslar getirsin 3 milyon euro uzasin

Çıksın oynasın. Ailesini de getirsinler madem özlüyorsa. İnstagram da gs aşağı gs yukarı. Gayette seviyordu burayı. Başka şeyler var kesin.

Rengi de uyuyor ha.Dortmund'dan geldi.:asd22:

VyMlQy.jpg

Geri
Üst Alt