Kevin Großkreutz

Aslinda bu gibi durumlarda fifa kuluplere bir miktar ceza verecek.(100-200bin dolar kadar falan) sonradan onaylayacak. 1-2 saat icin futbolcular 5-6 ay onayamayacak. Ha bizim aptalligimiz evet ama fifa buna care bulmali. Atiyorum son gun oyuncu ve kuluplerle imzalayabilirsin ama belge gonderimini 2 gun icerisinde yapmalisin gibi.

Profesyonel dunyada su an uygulanan sistem cok amatorce bazi seyler kurallar esliginde esnek olmali.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçiçi lisans olayı doğrudur umarım.

FIFA, ayrıca Galatasaray'ın belirleyeceği kişilere, TMS Sistemi hakkında eğitim verebileceğini de bildirdi.

Rüşvet alma yöntemlerini anlatacaklar herhalde.

gerçi sporx haberi tahir mamalanmış olabilir gene

Belli birseydi olumlu bir gelismenin olmayacagi. Salakliginin cezasini cekersin bu dünyada, bu kadar kolay.

Olan bu masum adama oldu beceriksiz yöneticiler yüzünden.

Şimdi Fifa izin verse diğer kararlar içinde emsal teşkil ederdi, o topa girmemeleri normal.

Pek ortalıkta görünmüyor Gırıskırıyts,antrenmanlarda acep nasıl,fizik durumu pek iyi değildi geldiğinde.

Football Manager'de baya etkili oldu. Umarım gerçekte de öyle olur :)

Sag kanat Gross-Blasczc yapsaydik takim 300% daha iyi olurdu diye düsünüyorum.

A2 maclarina cikamiyormu Kevin? cikabiliyorsa neden hic oynamadi daha?

Su adamida izleyebilseydik keske takimin cehresini degistirirdi gercekten..

Bu vatandaşın 6 aylık maaşını kim ödüyor acaba, merak ettim?!?!?!
"Çaycılar" mı, yoksa enayi vatandaş mı?!?!

Benim anlamadigim şu biz bu adamı nerde oynatacağız sağ kanatta mi; orta sahada mi? Kimse bana sağ bek demesin bu Hamza yerlilerden kolay kolay vazgeçmez olan Denayere olur eğer orta saha oynatirsa Rodriguez'i keser

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt