Kevin Großkreutz

Bizden habersiz nasıl gidersin lan?

pB85NJ.png

Bu mal gidip saglik kontrolunden gectigine gore konusu hak ettigi yere gitme zamani geldi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be ilk sayfalarda sağ kanatımızı emanet edeceğimiz adam olarak görmüşüz ama adam hiç oynayamadı ve artık yok,hayat garip Meloyuda Ağustosun 30'una kadar ön liberomuza yazıyorduk hey gidi hey.

Bu kim lan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Adam oynamadan gitti ya. Dursun gibi beceriksiz bir baskan olursa olacagi buydu

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Großkreutz'ün oynamadan gitmesinin sorumlusu Dursun'dur tamam Großkreutz'de salaklık etti ama en büyük mallık Dursun'da. Sezonun ilk yarısında adam gibi oynasaydı Großkreutz en azından sezon sonuna kadar takımda kalırdı. Bizim yerli ırkçılarda hiç yakınlaşmamıştır buna.

Sadece Gross olayı istifa sebebidir. Ulan çapsız Dursun defol git.

Ulan adam anamı özledim dedi gitti harbi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adama kızmıyorum geldi gördü ortam b.k gibi yerli çete astığı astık kestiği kestik yetenek yoksunu adamlar 11 in değişmez ismi
adam bunlar için bir tarafımı yırtmaya değmez dedi fırsatı da varken
azıcık aşım ağrısız başım demiştir
eminim ki burada aldığının yarısını kabul etmiştir

adama kızmıyorum geldi gördü ortam b.k gibi yerli çete astığı astık kestiği kestik yetenek yoksunu adamlar 11 in değişmez ismi
çok doğru !! adam demiştir ben bu futbol cahilleri için mi kendimi yoracam !! ilk önce transfer yapmayı bile beceremeyen bir yönetimle dünya aleme rezil olup ortada kaldı ilk başta orada soğudu zaten takımdan sonrada antremanda baktı ki halı sahada bile maç yapamayacak adamlar ş.liginde oynuyor ben nasıl bir kabusa düşmüşüm dedi ve arkasına bakmadan kaçtı :) ilerde torunlarına anlatacağı güzel bir hikayesi oldu sadece :)

Yazık oldu adama. Ben hayatta kızamam , düşünsenize üst düzey olarak epi topu 15 yıl top oynuyorsunuz ve bunun 30 da birini bir kaç mal Yüzünden kullanamıyorsunuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

400KM perişan eder inş!!!

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=494806

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Profesyonel futbolcularımızdan Kevin Grosskreutz'un transferi konusunda VfB Stuttgart (Stuttgart) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Stuttgart kulübü Şirketimize 2.171.443,61 Euro bonservis bedeli ödeyecektir.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

metin.gif

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu konu niye "Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu"nda acaba ?

Doğru bu kadar yeteneksizi bir arada görünce demiştir ben bunlarla mı top oynayacam.Adam haklı olarak ilk fırsatta kaçtı.

Geri
Üst Alt