- 16 Haziran 2010
- 191.848
- 134.978
- 6.478
bakalim bunu kim alacak, 1 senelik sozlesmesi kaldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakalim bunu kim alacak, 1 senelik sozlesmesi kaldi.
@Mert S. Yüksel 'in bana gösterdiği - epey beğendiğim bir adam.bakalim bunu kim alacak, 1 senelik sozlesmesi kaldi.
varsa verelim. hatta +2 verelim ne istiyorlarsabu sene 1-2 macta canlı izledim aha dedim aradıgımız bayır domuzu hemde teknik
ama 20 25 isterler kesin
milli takima alinmadi o yuzden 20 milyonlari gormeyebilir, ustelik super bir sezon da gecirmedi.bu sene 1-2 macta canlı izledim aha dedim aradıgımız bayır domuzu hemde teknik
ama 20 25 isterler kesin
işte sırf bu yüzden o florya projesinin ya da diğer assetlerin getirisine dokunmadan bazı şeleri halletmek - 3 5 sene içerisinde 20 -25 e adam alabilecek ve satabilecek seviyeye çıkarmalı kendini Galatasaray - bulunduğu ülke/lig pazarında istisna görünmeli.bu sene 1-2 macta canlı izledim aha dedim aradıgımız bayır domuzu hemde teknik
ama 20 25 isterler kesin
13-15 arasına bırakıyor kulübü.bu sene 1-2 macta canlı izledim aha dedim aradıgımız bayır domuzu hemde teknik
ama 20 25 isterler kesin
şuna bi bak allasen. rabbim bunu bize ortasaha olsun diye yaratmışmilli takima alinmadi o yuzden 20 milyonlari gormeyebilir, ustelik super bir sezon da gecirmedi.
fransiz basininda 15-20 arasi kulubu satabilir haberleri cikmisti.
Liverpool'a önerilmiştir 13 milyon bonservise.
İsteyeni çok gelmez turkiye'ye juventus inter falan da istiyormuş.13 M pound = 15.3 M euro
valla satış yapsak 17.5 falan bağlamaya kasılır...