khvicha kvaratskhelia

Ulan bu adam geçen sene Rusya'dan Gürcistan'a giderken dikkatimi çekmişti. Demiştim daha toparlayamaz düşük seviyeye gittiği için. Demek ki hangi lig olursa olsun çalışmak, işine saygı duymak çok önemli. Bravo çocuk.

Gürcü süper kahraman gibi çöktü futbola.

@Suat Kara Suat abinin yıllar önceden keşfettiği futbolculardan 1'i heis..
hem serie a , hem cl arenasina iz birakacagina yurekten inandigim ozel yeteneklerimden. spalletti hoca ile beraber belki bir tek *de zerbi hoca getirebilirdi serie a futboluna(bireysel gelisim dolayli)... genelde *bu tur yeteneklerin italya ligine gitmesine sicak bakmam gelisim dolayli,. spalletti hoca nin italya disi calistigi donemler, ukrayna,rusya ve civar ulke futboluna yeteneklerine asina oldugunu tahmin ediyordum. velhasil, nokta atisi oldu kendisi ve napoli adina...

sevgili @Hayri Cund 'un da *begendigini okumak ayri memnuniyet verici . sinerji havuzu olustu k_k basligi genelinde.

bu arada,
inter Vs bayern macini izledim *hakan dan dolayi...
banttan 2 macim bulunuyor - biri spurs maci ,digeri napoli *kendisinden dolayi.

selamlar,

15 milyon euro bonservis bedeli ödenen bu futbolcu Napoli formasıyla bu sezon çıktığı 11 Maç'ın 10 tanesinde ilk 11 başladı ve genel olrak bu Maçlar'da 6 Gol Ve 4 Asitle oynadı.Ve Gürcistan Milli takımıyla 6 Maç'ın 6'sında ilk 11 başladı ve bu Maçlar'da 5 Gol Ve 3 Asistle oynadı..
FdqgowwWAAAlSrb

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt