Kilo Verme Yöntemleriniz Neler?

Allahın her günü futbol ve basketbol oynamama rağmen kilo veremiyorum. Spor yaptıkça daha fazla besin tüketiyorum. Özellikle basket sahasına giderken çantamda 2 tane muz ve abur cubur oluyor. Enerji takviyesi yapmadığım da ise bayılacak gibi oluyorum

haftaortası 5 gün boyunca hiçbişey yeme, 1 üzüm tanesi bile
sadece su, kahwe vb. ne içior isen

haftasonu 2 gün patlayana kadar ne istersen yiyebilirsin (miden küçüldüğü için zaten az bişey yeyince tıkanıyorsun)

bu yöntem ile ayda 10 kg garanti verilebilir, hareketliyseniz 15 de werirsiniz

haftaortası 5 gün boyunca hiçbişey yeme, 1 üzüm tanesi bile
sadece su, kahwe vb. ne içior isen

haftasonu 2 gün patlayana kadar ne istersen yiyebilirsin (miden küçüldüğü için zaten az bişey yeyince tıkanıyorsun)

bu yöntem ile ayda 10 kg garanti verilebilir, hareketliyseniz 15 de werirsiniz
dostum bu hiç sağlıklı değil hastanelik olursun

Ekmeği kes şekeri kes paketlenmiş işlenmiş gıdaları kes günlük makro dengenden 200 kalori düşür ağırlık antrenmanı yap sert ve kısa idmanlar 2 aya göt göbek toparlar yağ yakmaya çalışmayın kas kazanmaya çalışın yağ yakacam diye olan kasıda kaybediyor millet düşük kalori beslenme yüzünden

Dünya ne adaletsiz bir yer. Kimi yemek bulamayıp açlıktan ölüyor kimi de çok yemekten.

Neyse konuyu sabote etmeden. İş itibari ile sürekli oturduğumuz için kilo veremiyorum. Ekmeği de kestim bir halt olmadı. Spor yapacak enerjide bulamıyorum kendimde. Çok kilolu olmasam da oralara doğru gidiyorum.

Aralikli oruc (intermittent fasting) ve temiz yemek ile hem saglikli olursunuz hem de kilo verirsiniz. Basta 16-8 ile baslayip daha sonra gunde bir ogune kadar dusurebilirsiniz. Rafine sekeri sifirlayin, karbonhidrati; kilo vermek icin gunluk 20g'in altinda, kilonuzu korumak icin 50g'in altinda tutun. Paketli gidalardan ve disaridaki yemeklerden (olabildigince) uzak durun. Tereyagi ve zeytinyagindan korkmayin, diger yaglardan kacin. Et, balik, tavuk, yumurta, yesil sebzeler, peynir ve ozellikle berry ailesi (cilek, ahududu, yaban mersini, vs.) sizin en iyi dostunuz. Kalorisiz icecekleri de istediginiz kadar icebilirsiniz. Tabi coke zero'dan bahsetmiyorum; su, cay, kahve, soda vb. Kilo fazlaniz varsa ilk baslarda elma ve muz gibi meyvelerden de uzak durmaniz lazim.

Eger uzun sureli (2-3 gun) oruc yapacaksaniz, kesinlikle gunluk olarak elektrolitler (sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, vs.) almaniz lazim. Yoksa problem yasarsiniz. Mesela sodyum almazsaniz ayaginiza durduk yerde kramp girebilir.

Spor olarak da ilk basta sadece yurumeniz yeterli. Ac kaldiginiz zaman vucudunuz glikoz deposunu 7-8 saatte tuketecegi icin, geri kalan zamanda sadece yag yakacaktir. Yuruyus yapmak, dusuk tempoda olsa bile bu yakimi hizlandirir.

Butun bunlari yapmadan once kesinlikle doktorunuza danisin. Herkesin vucudu farklidir ve farkli tepkiler verebilir. Saglikli gunler.

günde 10k adım atıyorum baya işe yarıyor.Geçen sene Avustralya'dayken 70lere düşmüştüm burada 81e geldim yürüyüşle baya hızlı kilo veriyorum fazla yememe rağmen.1 haftada 3 kilo gitmiş bile , he ama bizde herkes zayıf metabolizma hızlı kilo sorunum hiç olmadı sadece fit olmak için veriyorum

Haftalık 500 mg testo pripionat, 250 masteron yanına da clenbuterol ve winstrol tertemiz kilo veriyorum gece uyurken bile yağ yakıyorum valla

Dünya ne adaletsiz bir yer. Kimi yemek bulamayıp açlıktan ölüyor kimi de çok yemekten.

Neyse konuyu sabote etmeden. İş itibari ile sürekli oturduğumuz için kilo veremiyorum. Ekmeği de kestim bir halt olmadı. Spor yapacak enerjide bulamıyorum kendimde. Çok kilolu olmasam da oralara doğru gidiyorum.
Renktaş mesela düzenli yürümek istersen yapabilirsin ama dikkat etmek gereken püf noktaları var özellikle de bu sıcak havalarda.

Mesela 5 km. yürüyeceksin. Çıkmadan mesela bir yarım litre su iç. Yanına bir tane 1.5'luk al her yarım litresini 1, 2 ve 3. km.'nin sonlarda gecikmeden iç.

Eğer su içmeden çıkıp yanına aldığın suyu da 2. yarı ve sonlara saklarsan iş işten çoktan geçmiş olur.

Renktaş mesela düzenli yürümek istersen yapabilirsin ama dikkat etmek gereken püf noktaları var özellikle de bu sıcak havalarda.

Mesela 5 km. yürüyeceksin. Çıkmadan mesela bir yarım litre su iç. Yanına bir tane 1.5'luk al her yarım litresini 1, 2 ve 3. km.'nin sonlarda gecikmeden iç.

Eğer su içmeden çıkıp yanına aldığın suyu da 2. yarı ve sonlara saklarsan iş işten çoktan geçmiş olur.
Sabah 6.30 işe gidiyorum akşam 7-8 gibi evde oluyorum. Bide vardıya sistemi var. Ondan enerjim yok dedim.

Geri
Üst Alt