- 20 Ağustos 2017
- 18.995
- 12.716
- 1.653
Ac kalmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar kahpece tavırları olsa da severim yiğenimiSami naif çocuk, senin attığın yumruk onu fiziksel olarak yıkmaz ama duygusal olarak bitirir.
dostum bu hiç sağlıklı değil hastanelik olursunhaftaortası 5 gün boyunca hiçbişey yeme, 1 üzüm tanesi bile
sadece su, kahwe vb. ne içior isen
haftasonu 2 gün patlayana kadar ne istersen yiyebilirsin (miden küçüldüğü için zaten az bişey yeyince tıkanıyorsun)
bu yöntem ile ayda 10 kg garanti verilebilir, hareketliyseniz 15 de werirsiniz
dostum bu hiç sağlıklı değil hastanelik olursun
sen bi nevi su diyeti diyorsun, ona dayanmak zor dayanamayan düşer kalır ama arkadaşın abisi 1 hafta yaptı 5 kilo gittidüzenli su içtiğin ve aktif olduğun sürece problem olmaz heis
ben de herhangi bi sorun yaşamadım, siwilce falan vardı onlar da geçti hatta
İkiniz de sevdiğim yeğenlerimsiniz, kavga etmeniz beni üzer, kavga etmeniz durumunda ikinize de sıra dayağına çekmek zorunda kalmak da şahsımı ayrıca yıpratır.Ne kadar kahpece tavırları olsa da severim yiğenimi
Veremezsin gram faydası olmazSorum olacak. Duzenli mastubasyon yaparak kilo verilebilir mi?
Renktaş mesela düzenli yürümek istersen yapabilirsin ama dikkat etmek gereken püf noktaları var özellikle de bu sıcak havalarda.Dünya ne adaletsiz bir yer. Kimi yemek bulamayıp açlıktan ölüyor kimi de çok yemekten.
Neyse konuyu sabote etmeden. İş itibari ile sürekli oturduğumuz için kilo veremiyorum. Ekmeği de kestim bir halt olmadı. Spor yapacak enerjide bulamıyorum kendimde. Çok kilolu olmasam da oralara doğru gidiyorum.
Sabah 6.30 işe gidiyorum akşam 7-8 gibi evde oluyorum. Bide vardıya sistemi var. Ondan enerjim yok dedim.Renktaş mesela düzenli yürümek istersen yapabilirsin ama dikkat etmek gereken püf noktaları var özellikle de bu sıcak havalarda.
Mesela 5 km. yürüyeceksin. Çıkmadan mesela bir yarım litre su iç. Yanına bir tane 1.5'luk al her yarım litresini 1, 2 ve 3. km.'nin sonlarda gecikmeden iç.
Eğer su içmeden çıkıp yanına aldığın suyu da 2. yarı ve sonlara saklarsan iş işten çoktan geçmiş olur.