Kim Gelmesin?

Cevap: Kim Gelmesin!

Çok net Muntari.Cana gibi bir değer, lider varken elinde Barış Özbek'in bir boy iyisini almaya gerek yok.

Çok net Muntari.Cana gibi bir değer, lider varken elinde Barış Özbek'in bir boy iyisini almaya gerek yok.

Yuh yani bu kadarda yanlı bir yorum olmaz. Acaba Lorik Cana Barıs'ın ilk 2 senesinde oynadıgı futbolun, takıma verdigi katkının %0.01'ini Galatasaraya verebildi mi?

Cana, Mustafa Sarp, Ayhan gitsinde A2 takimindanda idare ederiz :)

birde canacilar neyin pesinde anlamiyorum.

"kör futbolseverler grubu" :D

Yuh yani bu kadarda yanlı bir yorum olmaz. Acaba Lorik Cana Barıs'ın ilk 2 senesinde oynadıgı futbolun, takıma verdigi katkının %0.01'ini Galatasaraya verebildi mi?

O zamanlar iyi bir takım vardı Mete sen de biliyorsun ki. Cana'yı iyi bir Galatasaray'da izleyip, öyle karar verelim bence.

Cevap: Kim Gelmesin?

Barış ve katkı kelimesini beraber kullanmayın lütfen rica ediyorum .Hatta Barış ve futbol kelimesini bir arada kullanmayın :D .Tarihin gördüğü en kazma futbolcu.

Cevap: Kim Gelmesin?

Muslera, Muntari, Kallstrom, Drogba + Reyes

Kallstrom yedek olarak dusunuluyorsa gelebilir.

Diger yarın olabilir mi?

Olamaz. Ben hiçbir renkdasimi kirmam, her fikir degerlidir. Önemli olan alçak gönüllü olmak, kalp gözümüzün açik olmasi. Renkdasima yanlis düsündügünü ve neden yanildigini anlatirdim. Futboldan anlamiyorsan falans agir laflar bunlar. Hepimiz az çok maç izliyoruz çok sükür.

Geri
Üst Alt