Kim Gitsin!

Cevap: Kim Gitsin!

Ümit Karan ve Nonda öncelikli gitmesi gereken oyuncular.Sonrasında oyunu çok iyi olmasa da yedek kaldığı zamanların hiçbirinde profesyonelliğinden ödün vermemiş, takım huzurunu bozmamış olan Emre Aşık kendisine ve kulübe yakışır bir şekilde jübileyle futbolu bırakmalı.Sonrasında Karan ve Nonda'dan boşalan forvet açığını bitiriciliğinden ziyade fiziğiyle Baros'a yardımcı olabilecek ona alan açabilecek bir forvet alınmalıdır.

Son olarak kimse belirtmemiş ama Futbol Takımları sahaya 11 kişi olarak çıktığından 2 forvet'e geçilmesi sonunda kim kenara çekilecek? Bu sorunun cevabı bana göre oldukça kolay...Barış Özbek asıl performansını verdiği sağ back bölgesine çekilirken(Uğur Uçar takıma katılamazsa) orta sahada günümüz futbolunda önemli yeri olan ileri ve geri oynamayı bir arada götüren bir oyuncu alınabilir.Bazılarınız bu oyuncuların az bulunduğunu ve fiyatlarının da takımımızın üstünde tuzlu olduğunu söyleyebilir.Ancak zamanında Ribery'nin bulunduğu ve getirildiği gibi pekala böyle bir orta saha bulunup takımımıza kazandırılabilir.

Bu Takimda Baris Özbek kalmalidir..Serkan Calikta Kalmalidir bunlar bi Kenara hele....

Gitmesi gereken 2 Futbolcu var Birisi Ümit Karan..artik Zamani geldi Top oynadigi yok Kilosu tartisilmaz..Hakemle Rakip Futbolcularla Oynuyor...Digeri ise Volkan Yaman cok yavas bir Futbolcu ve hakan Baltanin yedegi Erdem kalabilir..ileride cok faydali olacaktir Erdem.

Kiralik Gönderilmesi Gereken Futbolcular ise sunlar....

Ferdi Elmas..Cok Yetenekli gelecekte Galatasaray da Kesin oynar ama suan daha erken..önünde Kewell..Arda..Aydin gibi Futbolcular var 2 sene sonra Galatasaray in degisilmezleri arasina girebilir ama Kiralanmasi gerek Oynamasi gerek Sahsen Gaziantepspor da oynasa sevinirdim....

Yaser Yildiz..Bu Oyuncumuzda Gelecek Vaad ediyor bana Hakan Sükür ü andiriyor..özellikle Kafa Vurusu baya iyi...Oynayacagi Bi takima Gitmeli önünde Nonda ve Milan Baros var ....

Mehmet Güven aslinda Oynamama nin Sanssizligini cekiyor..Bence Mehmet de Kiralanmali 1. Lig Takimlarindan birine cünki onun sanssizligi önünde Ayhan..Mehmet Topal..Linderoth Hatta Meira ve Baris olmasi ama Kiralanip kendini kanitlamasi laazim ve Kanitlayacaktirda...

--------------------------------

Baris Özbek Bu takimin Askeri Konu yu acan arkadasa söylüyorum..Farkindaysan Baris Özbek geldi geleli Galatasaray Defansda daha iyi oynamaya basladi cünki o seni Büyüleyen Lincoln..Kewell..gibi Futbolcularimizin acigini Kapatiyor kosmasiyla...Almanya Ümit Milli takimindada bosa oynamiyor zaaten.....Tipki Zamaninda Emre Belözoglunun Hagi ye yaptiklari gibi..;)

Barış'ın yerine Serhat Türkel transfer edilmeli !!!

Artık Barışı görünce aklıma hep Serhat geliyor :D:D

Nonda

Aykut

Son forma atma olayından sonra Ümit Karan yolcudur...

Yaslilar gitsin yaser gibi aydin gibi gencler gelsin

Serhat'ın Barış antipatisini halen anlamış değilim ya,neyse..Her fikre saygımız sonsuz elbet.:)

Nonda böyle devam ederse kapıya koyulur gibi duruyor.Zaten bende Nonda'nın Galatasaray'da vadesini dldurduğuna inanıyorum artık.Onun yerine tek forvetli sisteme devam edilcekse Baros'un yedeği olarak takımda bulunmayı sorun etmeyece,özellikle genç ve gelecek vaadeden bir isim kazandırılabilir takıma..

Bir başka konu da Linderoth.Belki de GS'a gelmiş geçmiş en iyi önliberolardan biri o.Fakat bize gelene kadar bir MR bile çektirmemiş adamın bize gelince 1.5 yıl sakat olması gerçekten nasıl açıklanabilir onu gerçekten bilmiyorum.Böyle giderse Linderoth'a da yol gösterilmesi görüşündeyim sene sonunda,eğer herhangi bir değişiklik olmazsa..

Ayrıca halen Skibbe'nin gitmesini söyleyen taraftarlar var ya,ben daha artık ne diyeyim.Susuyorum sadece..:)

1.Nonda : Artık eski Nonda'yı mumla aratır oldu ekseni etrafında dönüp pas atana kadar başına iki adam geliyo ve son vuruşları son zamanlarda çok berbat

2.Ferdi : Bence büyük takım futbolcusu olma potansiyeli yok.Sadece süratli.Onun dışında orta açma,ikili mücadele,son paslar çok yetersiz

3.Linderoth : Hepimiz Linderoth transfer edildiğinde çok sevinmiştik ama biraz fazla sevinmişiz kanımca.Adamın başı sakatlıktan kurtulamadı ve bu saatten sonra ne kadar ve nasıl oynayacağı meçhul

4.Aydın:İkinci dönem kiraya verilmeli yedek kulubesinde yok olan yıldız adayları kervanına eklenicek yoksa

5.Yaser : Nonda ve Ü.Karan varken Skibbe ona pek şans tanımıyor.Kiraya verilirse hem TSL tecrübesi artar hemde kendisini geliştirme imkanı bulur

6.Serkan Kurtuluş : Kiralık tecrübe kazanması lazım

1-Nonda=Futbolcu degil düstügü yerden zor kalkan işe yaramazın biri durması hata paralarımızı alması hata

2-Meira=Portekiz oyuncusuymus,teknikliymis,suymus,buymus ne topa girer ne bisey yapar beyaz takım elbiseyle maca baslasa temizce bitirir macı bu adam dogru düzgün İsvicre macında oynadı onda da portekiz yenildi :o ayrıca portekiz dediginiz takımın ancak adından baska hicbirseyi yok Nuno Gomes ve Helder Postiga'yı alır digerlerini cöpe atarım

3-Karan=Sigara icmektenmidir nedir bitmiş gibi gereksiz bosa duruyo

4-Volkan Yaman=Bu adam sol bek degilmi her topu geriye atan adam tipi en gıcık oldugum adam tipidir volkan yamanda her topu geriye atıyor bir cık bir calım at bir top kap hicbirisi yok :)

5-Ferdi= Adam Ajax Amsterdam altyapısından cıktı iyidir hostur dedik hicbir faydası yok gereksiz oyuncu

6-Orkun=Bu adam niye hala takımda anlayan kimse yok sanırım :o

bu kadar digerleri iyi topcular takımımız iyi takım ancak Barış Özbek konusu ise daha degisik bir mesele adam 1 mac iyi 1 mac kötü anlayabilmis degilim

Su da var Forvet gerek bu takıma Forvetler hatta ;)

Biri gitsin demekten hiç hoşlanmıyorum.Ama Ümit ve Nonda'yı izlerken sinirlerim bozuluyo.Tek isteğim yerlerine çok iyi bir forvet alınması.Bu isteğimi zaten aylardır dile getiriyodum.Bide bazı genç oyuncuların kiralık gitmesi çok iyi olucak.

Geri
Üst Alt