Kim Gitsin!

Cevap: Kim Gitsin!

Ne yanlisini gördünüz ki Adnan Sezgin´in?

Sabah aksam calisiyor.Adnan Polat ile Adnan Sezgin geldiginden beri Galatasaray´in yükseliste oldugunu görüyoruz her anlamda.

Canaydin döneminden kötü is cikardilar deyip ispat edersen kabulüm.

Adnan Polat Adnan Sezgin Haldun Üstünel üclüsü süper is cikariyorlar kimseye de pabuc birakmiyorlar.

Iyiki varlar

Nekadar iyi çalışırsa çalışsın adı şike olayına karışmış, şike yapmış bir ismin Galatasaray'ımızda yeri yoktur bence.

Bence yollar Mehmet Güven, Shabani Nonda ve Volkan Yaman ile ayirilmali.Ücüde bize yaramaz.

Bu ücün yerine Sercan Yildirim, Özer Hurmaci ve Zafer Yelen'i alalim.

Sene sonunda 2 yabancı gider gibi gözüküyor.Nonda ve Linde.Şöyle de birşey var Nonda inşAllah 2.yarı iyi oynar ve gitmez çünkü çok seviyorum Nonda'yı.

son ıkı senedır bılınclı ve akıllıca kurdugumuz kadroyu seneye daha da super hale getırecegız gıbı gelıyor bana bu sebeple sene sonu

-mehmet guven

-nonda

-lınderoth

-ferdı

-emre asık

ıle yollar ayrılır ve yerlerıne daha kalıte ısımler katılır dıye beklıyorum cl ıcın

yarışma programı ismi gibi olmuş:):)yabancılardan nonda,tobias gitsin

broadcast10lu8.jpg

:ka23:

Ya o Tom kendi gitsin asil.. Zibidi herif... Palyonca kiliki.. :o

skibbe oyuncu almıyor ya delirdimi bir tane yabancı defans müthiş olduk mesela miguel yada van buyten

skibbe oyuncu almıyor ya delirdimi bir tane yabancı defans müthiş olduk mesela miguel yada van buyten

Yönetim almıyo diyecektin heralde :) O oyuncular o kadar kolay gelmezler.Ayrıca defans alana kadar Baros'a alternatif yada yanında oynayabilcek türen bir forvet alsak harika olurdu.Bide bi Türk sağ bek isterdim gerçi ya ama transfer yapılmıycakmış :)

Şu takımda gercekten futbol izler gibi izleyebilecegim adam ne messidir ne ronaldinho

Yuri Zhirkov

Juan S. Veron

niyeyse sempatim var bu ikisine :o

Geri
Üst Alt