Kim Gitsin!

Arda yi kendine benzetebilecegini sanmiyorum.. Yoksa bizmi Ardayi büyüttük gözümüzde gercek Galatasarayli diye diye?

Bende sanmıyorum ardanın çıban başı olacağını ama hakan şükürün aldığı parayla ilgili sözleri adamın karışık olmayan kafasını karıştırır.

emre belezoğlu, hakan şükür, sabri, hakan ünsal. emin değiliz belki arda

bunlar aynı zihniyetin üyeleri ama karakterleri de farklı sonuçta. bi emre B, hakan ünsal takımını satıp gidebilir ama hakan şükür bunu yapmadı mesela. özellikle arda nın da bunu yapıcağını sanmıyorum. sabri de yapmaz heralde

olayın iki boyutu var: 1. ideolojik 2. Galatasaraylılık.

belki ideolojileri aynı ama Galatasaraylılıkları farklı.

ümit karan ın bu tayfada olduğunu ben sanmıyorum daha doğrusu emin değiilim. ama gruplaşmalarda taraf tuttuğu kesin.

hasan şaş bu tayfadan sanırım. zamanında el birliği ile necati yi yollattılar ama günü gelince de sabri yi affettirmeyi biliyorlar.

emin olun kendi içimizde bu kadar uğraşmasak, beşiktaş ve fenerle aramızı çok daha fazla açardık.

Sabriden nefret etmeye basladim renktaslar bu yazdiklarinizdan dolayi.. Eger gercekten öyle ise yönetim buna bi cözüm bulmali.. Sabrinin oyun icinde artistik hareketleri kendi futbolcularimiza karsi el kol kadirmasii dikkatimi cekmisdi ama bu kadarini beklemiyordum

-mehmet guven

-ferdı elmas

gereksız elemanlar kadrodakı gonderılebılırler

emre belezoğlu, hakan şükür, sabri, hakan ünsal. emin değiliz belki arda

bunlar aynı zihniyetin üyeleri ama karakterleri de farklı sonuçta. bi emre B, hakan ünsal takımını satıp gidebilir ama hakan şükür bunu yapmadı mesela. özellikle arda nın da bunu yapıcağını sanmıyorum. sabri de yapmaz heralde

olayın iki boyutu var: 1. ideolojik 2. Galatasaraylılık.

belki ideolojileri aynı ama Galatasaraylılıkları farklı.

ümit karan ın bu tayfada olduğunu ben sanmıyorum daha doğrusu emin değiilim. ama gruplaşmalarda taraf tuttuğu kesin.

hasan şaş bu tayfadan sanırım. zamanında el birliği ile necati yi yollattılar ama günü gelince de sabri yi affettirmeyi biliyorlar.

emin olun kendi içimizde bu kadar uğraşmasak, beşiktaş ve fenerle aramızı çok daha fazla açardık.

Olay ideoloji değil artık yerli yabancı olayı özellikle lincolnün aldığı para.Ardanın bu yanlışa ortak olacağını sanmıyorum ama ortamda bir büyüğün ağırlığını koyması lazım adnana sezgin ne yapıyor merak ediyorum.Ümit karan en sevdiğim oyuncuların başında gelir ancak son maç hatırlarsan baros bomboşken sabri olsun başkası olsun aman ümit abimiz gol atsın diye çırpındılar başka pozisyondada ümit sıfırdaydı içerde baros bomboştu aldı kaleye vurdu ve öylesine gol olmayacağını bilere barosa vermemeyi tercih etti.Sabri ve arda gibi genç oyuncuların başında onlara güven verecek ve sasçma kaprislere girmesini önleyecek tecrübeli bir yönetici olmalı Adnan sezgin bu görevi yapmalı ancak ne yapıyor bu aralar belli değil.

Olay ideoloji değil artık yerli yabancı olayı özellikle lincolnün aldığı para.Ardanın bu yanlışa ortak olacağını sanmıyorum ama ortamda bir büyüğün ağırlığını koyması lazım adnana sezgin ne yapıyor merak ediyorum.Ümit karan en sevdiğim oyuncuların başında gelir ancak son maç hatırlarsan baros bomboşken sabri olsun başkası olsun aman ümit abimiz gol atsın diye çırpındılar başka pozisyondada ümit sıfırdaydı içerde baros bomboştu aldı kaleye vurdu ve öylesine gol olmayacağını bilere barosa vermemeyi tercih etti.Sabri ve arda gibi genç oyuncuların başında onlara güven verecek ve sasçma kaprislere girmesini önleyecek tecrübeli bir yönetici olmalı Adnan sezgin bu görevi yapmalı ancak ne yapıyor bu aralar belli değil.

olayın ideolojik boyutu bence halen daha devam ediyordur. necati yi yollattı sonuçta bu adamlar. bugün yine biraz sivrilcek biri olsa onu da yollatırlar. hasan kabzenin de bu takımdan neden gönderildiğini bilmiyorum, belki bu konularla bir alakası vardır ama sallamış olmayım.

sabri ye dikkat ediyorum maç içinde sadece barosa ile değil, lincoln ile de büyük bir anlaşmazlığı var. sanki intikam alıyor onlardan pas atmayarak. bu hafta baros tu, önceki haftalarda lincoln le sorun yaşadı maç içinde. arda yine saha içine yansıtmıyor bir tepkisi varsa bile.

dediğin gibi adnan sezgin ne yapar belli değil. bi takımın böyle abidik gubidik şeylerle uğraşarak başarıya ulaşması çok zor. messi yi koysan da olmaz.

ortada ideoloji olsa ilk alemci Ümit Karan'a koyarlar tepkilerini. bence yabancı oldukları için tavır koyuyorlar.

Let's Kick Racism Out Of Fotball!!!!

Hiç zannetmiyorum Arda'nın Lincoln'ün aldığı paraya laf edeceğini.Eden varsa eğer yapsın Lincoln'ün yaptığı kadar işi bizde boşuna dışardan oyuncu getirip o kadar para vermeyelim.

Şu ana kadar Kharkiv maçı hariç Servet Çetin ;)

Lincolnun sene sonuna kadar ii olması umuduna gelince bence olmayacak duaya Amin DENMEZ!

bak renkdaş niye bu adama bu kadar yükleniyorsun şu anda Türkiyenin en etkili 10 numarası git rakiplerin 10 numaralarına bakda öyle konuş.Şu anda 10 numaralar arasında en çok koşan Lincoln tamam yeterli değil kendide söylüyor tam kapasitede değilim diye ama birazda insaflı olun.Destek verin şu adama.

Lincoln daha ne yapsın? Asist ve gol zaten süper. Bir de rebound mu alsın?

çocukluklarında Galatasaraylılarmıydı bilinmez ama şu anda takımda oynadığı oyunla ''ben ezelden beridir Galatasaraylıyım'' diye bas bas bağıran 3 kişi var: Arda,Ayhan,Servet..3ü hariç isteyen gidebilir..biz diğer takımlardan ayrı kılan özelliğimiz ruhumuzdur,yüreğimizdir.bunları ortaya koyanları gönderemezsiniz.servet her ne kadar zaman zaman kişisel hatalar yapıp başımızı ağrıtsa da bu takımdan gitmeyecek 3 oyuncudan biridir.bize herşeyini ortaya koyan adam lazım renkdaşlar..

Lincoln ü metalist maçındada görmek isterdim benim için Arda nın yarısı bile olamaz.

Cevap: Kim Gitsin!

takıma yakıştıramadıklarımız ve diğer sebeplerden(yaş, verim gibi) dolayı takımda olmasını istemediklerimiz oyuncuları bu başlık altında yazalım. başlıyorum:

1 - Barış Özbek: futbolun sadece kasla oynanmadığını hepimiz biliyoruz. futbol zekası, oyunu okuma, teknik gibi kıstaslar daha da önemli. Barış Özbek hatta bu sağlam fizikli yapısına rağmen, her ikili mücadelede kendini yere bırakması da, tek işe yarayabileceği görevi de geçersiz kılıyor. böyle gereksiz bir futbolcuyu dünya görememiştir.

2 - Serkan Çalık: körle yatan, şaşı kalkar misali, Barış Özbek'in kankası olmasından mütevellit, o çabukluğu ve biraz olsa da tekniğini, futbol zekasıyla birleştiremiyor. takımda gereksiz bir oyuncu. daha doğrusu bizim için fazlalık.

3 - Mehmet Güven: futbol zekasına birşey diyemem ancak teknik olarak çok çok zayıf. oyunu okuyabiliyor ama işte kapasitesi sınırlı maalesef. istediklerini yapamıyor gibi. ama Barış gibi değil, bir amaç uğruna oynuyor. 90 dakika koşayım falan diye değil.

--------------------------------------

kararsız kaldıklarım:

4 - Volkan Yaman: oynadığı "Winger Back" karakteri için oldukça hantal bir oyuncu. Alparslan kadar seri değil, Hakan Balta kadar defansta sağlam değil. arada kalmış bir oyuncu. Alparslan Erdem'in biraz daha büyümesi gerektiğini düşündüğümden de Volkan yollanmayabilir. sene sonu gitmesi gerekiyor ancak...

5 - Ferdi Elmas: Gaziantep maçının devre arasında statta yedekler ısınıyordu. baktım birisi güzel hareketler yapıyor, "kim" diye sordum arkadaşıma. Ferdi Elmas'mış. teknik olarak iyi, aynı zamanda hızlı. ama ben bir türlü sahada göremedim bu yetenekleri bir arada. futbol zekası yeterli değil galiba. kararsızım, biraz daha izlemek gerekiyor. zaten kaç maç yaptı ki. :)

---------------------------------------

yaşından ve sakatlıktan dolayı gitmesi gerekenler:

6 - Tobias Linderoth: başta 3-2 yenildiğimiz Sion maçı olmak üzere, birçok maçta çok iyi oynamıştı. tabi o oynadığı maçlar çok kısıtlı sayıda, bu sebeple takımda kalması mantıklı değil. varlığı yokluğu bir zaten. gidince boşluk hissetmeyeceğiz ama belki yerine gelecek bir oyuncuyla eksiklerimiz azalacak.

7 - Shabani Nonda: Hoffenheim'la oynanan hazırlık maçında kaçırdığı golle, bu sezonki formsuzluğunun sinyallerini verir gibiydi. Steaua maçında 2 gol atınca unuttuk gerçi bunları ama maalesef futbol hayatının son birkaç yılını oynuyormuş gerçekten.

8 - Emre Aşık: bu sezon sonu zaten ayrılacak takımdan. pek konuşmaya gerek yok. her zaman yedekte böyle bir oyuncuya ihtiyacı var klüplerin.

----------------------------

bir de Hasan ve Ümit de yaşından dolayı gidebilecek futbolcular arasında ama 2'si de bu takımın kaptanları.

evet dünkü maçla beraber anlaşılmıştır umarım. ;)

Geri
Üst Alt