Kim Gitsin!

Cevap: Kim Gitsin!

Sadece Ferdi gitsin.Ferdi hiç iyi değil...

Kimse gitmesin :rolleyes:

Barış hariç takımda oynamıyorlar zaten :p

Mehmet güven,ferdi elmas,volkan yaman gibi adamların durmalarına hiç gerek yok.

bence taraftarlık nedir? bunu öğrenemeyen taraftar gitsin..sadece uzaktan baksın..bu ne yaa takımda adam kalmadı..bu takımdan gidecek bana göre bir kaç kiş var şuan onlarda kiralık verilmeli FERDİ ve SERKAN

Ferdi,V.yaman,Linderoth(sakatlığı sürerse),Nonda,Ü.karan...

Bu listeye ilerleyen zamanlarda Meira'da girebilir.:o

Barış Ozbek zerre futbol zekası(oyun gorusu) ve teknigi(top kontrolu, pas becerisi, dribling) olmayan, mucedeleci, kuvvetli, agresifligi ile iş yapan bir oyun bozucudur.

Zamanında o işi Suat Kaya ve Okan Buruk yapardı. Yaş itibarıyla cogunuz Suat Kaya'nın geçmişini hatırlamaz. 1967 dogumluydu. Konyaspor'da oynadı bir ara forvet arkası, orta sahının beyni olarak. 92-94 arası G.Saray'ın 10 numarasıydı.

Okan Buruk ilk cıktıgı 1.Feldkamp doneminde Arda gibi bir cocuktu. Muthiş teknik bir adamdı. Suat'ın Okan'ın oyun zekası ve teknigi ile Barış'ı kıyaslamam bile...

Şuan ümit nonda dökülüyor olsada gitsin diyemeyiz alternatifimiz yok maalesef eğer bir forvet transferi yapsaydık gitsin diyebilirdik.

Seneye forvet değişikliği yaşanabilir gibi gözüküyor.

Numan Yilmaz,Targutay ve Serhat...

Listeme yeni kişilerde eklenecek yakın bir zamanda...

Nonda ve Ümit Karan.Bundan sonra eski performansına dönemeyecekler.Maalesef kalmaları çok isterdim ama olmuyor.

Ümit karan,ayhan,nonda,meira,kewell(şimdi hemen muhalefet edeceksiniz ama sezonun yarısını sakat geçirdi ve hep öyle olacakve ardaya engel olarak görüyorum,linderoth(sakatlığı geçmeyecekse),ferdi,aykut.

Ama acilen Ümit Karan.Derhal.

Geri
Üst Alt