Fatih Kurt
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.383
- 0
- 286
en başta gitmesi gerekenler A. Sezgin,Ü.Karan,S. Nonda..
Göndermek çözüm değildir önemli olan yönetimin zihniyetini değiştirmek...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en başta gitmesi gerekenler A. Sezgin,Ü.Karan,S. Nonda..
Göndermek çözüm değildir önemli olan yönetimin zihniyetini değiştirmek...
Aynı Şey Skibbe İçinde Geçerli Skibbeyi Gönderip Skibbe Gibi Adam Getirirsen Hiç Birşey Degişmez
Yani Birilerini Göndermek Çözüm Degildir.
Anlatmaya çalıştığım bu.Skibbe gider X gelir bu yönetim gene herşeyi kendi yapmaya çalışır transferleri kendi başına yaparlar takımı kendileri kurarlar başarı olunca ortaya çıkıp hönkürürler kasıla kasıla dolaşırlar Başarısızlıktada suçu TD ye atıp onu ya gönderirler yada üstüne kuma Kalli yi getirirler olayın üstünü örtmeye çalışırlar
Kim söyleyebilir bu transferleri Skibbe nin yaptığını söylüyorum bu durumda olacak herhangi bir başarı Skibbe nin başarısızlıklarda yönetimindir
orkun..yerine kaleci almaya gerek yok boşuna duruyo..
volkan..alparslana yol açmak gerek..
mehmet güven..gerek yok büyüyo yerine altyapıdan yenisini çıkarıp denemek lazım, gitsin bi anadolu kulübüne oynasın futbolunu..
ümit,nonda..geçmiş ikisindende..ikisinden gelen 3 kuruşun üzerine koy para yerine alın Yıldızı..
iyileşmicekse tobi..yerine Sylla alınsın..
zaten bu kadro çok takviye istemez, bi forvet yeter şimdilik..
verdiğimiz parayı veren varsa Baros..5.5 euroluk biri kesinlikle değil..5.5a al Yıldızı sanki satmıcaklar 5e..anlamıyorum illa yabancı olsun adı olsun dioruz Sivasda 10gol atan yıldız bizde 15atmıştı ennn azzz..Yıldızla beraber bide çabuk ve teknik bi forvet bulmak lazım güney amerikadan fln..
dediklerim olursa çok mutlu olurum..
duy sesimi Adnan duuy![]()
mehmet yıldızın garantisi var mı?? adam sivasta kral, bütün takım üstüne oynuyo. yeteneksiz demiyorum ama bizde ne derece tutunur belli olmaz
Sylla disinda katiliyorum
Mehmet Yıldız ayağında top tutabilen ve boşluklara süratle kat edebilen bir isim.Bizde Sivas'daki kadar gol atmasada Baros'un markajdan kurtulmasını sağlayarak gol yollarındaki etkinliği arttırır,bu bir gerçek![]()
iyide saydılarını baros yapıyor zaten. kontraya çıkıyor, defansı oyalayıp, alan açıyor. bize bu boşlukta bitirici biri lazım