Kim Gitsin!

Şu anda yerine birini almadan kimse gönderilemez zaten,zaten zor sağlanmış dengenin içine edilir böylece...

Adnan Sezgin,Adnan Polat,Feldkamp,skibbe,meira,ümit,ferdi,orkun,teklif gelmişse gerçekten hakan balta,teklif gelirse servet

Hazir EURO 2008'den piyasasi varken Servet.

Cenesi calisan artist cizgi kalecileri Aykut ve Orkun.

Galatasaray'in topcusu olmayan Volkan Yaman.

Kimlikte yasi 32 yazan zira gercekte en az 35 yasinda olan Nonda.

Takimdan ne pahasina olursa olsun gonderilmesi gereken Umit Karan.

ve takimi elinde kukla gibi oynatan Adnan Sezgin.

Ümit KARAn denen artist bozması takımda grupculuk yapan.. genç oyuncuları etkileyen formsuz adam gitsin. onun dışında herkes takımda kalabilir bugün Baros a yapılan linci gördükçe üzüldüm..

Aynı Şey Skibbe İçinde Geçerli Skibbeyi Gönderip Skibbe Gibi Adam Getirirsen Hiç Birşey Degişmez

Yani Birilerini Göndermek Çözüm Degildir.

Anlatmaya çalıştığım bu.Skibbe gider X gelir bu yönetim gene herşeyi kendi yapmaya çalışır transferleri kendi başına yaparlar takımı kendileri kurarlar başarı olunca ortaya çıkıp hönkürürler kasıla kasıla dolaşırlar Başarısızlıktada suçu TD ye atıp onu ya gönderirler yada üstüne kuma Kalli yi getirirler olayın üstünü örtmeye çalışırlar

Kim söyleyebilir bu transferleri Skibbe nin yaptığını söylüyorum bu durumda olacak herhangi bir başarı Skibbe nin başarısızlıklarda yönetimindir

Hakikaten Hakan BaLta'nın gitmesini istiyor musunuz? şaşkınLıkLa ve hayretLe okuyorum bunu :s Hakan BaLta gibi soğukkanLı,topa basan bi soL bek buLabiLirseniz buyrun gönderin...aLternatifini de yazın ki kimi düşündügünüzü biLeLim..

Anlatmaya çalıştığım bu.Skibbe gider X gelir bu yönetim gene herşeyi kendi yapmaya çalışır transferleri kendi başına yaparlar takımı kendileri kurarlar başarı olunca ortaya çıkıp hönkürürler kasıla kasıla dolaşırlar Başarısızlıktada suçu TD ye atıp onu ya gönderirler yada üstüne kuma Kalli yi getirirler olayın üstünü örtmeye çalışırlar

Kim söyleyebilir bu transferleri Skibbe nin yaptığını söylüyorum bu durumda olacak herhangi bir başarı Skibbe nin başarısızlıklarda yönetimindir

bizim memlekette kulüp başkanlığı, reklam alanı olduğu sürece bu böyle devam eder. bakınız liverpool, manu hep şirket. kim tanıyor başkanlarını. ordaki adamın derdi şirketi yönetmek, reklamını yapmak değil. bi de chelsea örneği var. işte reklam, işte abramoviç. ha adamın parası çok istediği adamı alıyo, orası ayrı =)

orkun..yerine kaleci almaya gerek yok boşuna duruyo..

volkan..alparslana yol açmak gerek..

mehmet güven..gerek yok büyüyo yerine altyapıdan yenisini çıkarıp denemek lazım, gitsin bi anadolu kulübüne oynasın futbolunu..

ümit,nonda..geçmiş ikisindende..ikisinden gelen 3 kuruşun üzerine koy para yerine alın Yıldızı..

iyileşmicekse tobi..yerine Sylla alınsın..

zaten bu kadro çok takviye istemez, bi forvet yeter şimdilik..

verdiğimiz parayı veren varsa Baros..5.5 euroluk biri kesinlikle değil..5.5a al Yıldızı sanki satmıcaklar 5e..anlamıyorum illa yabancı olsun adı olsun dioruz Sivasda 10gol atan yıldız bizde 15atmıştı ennn azzz..Yıldızla beraber bide çabuk ve teknik bi forvet bulmak lazım güney amerikadan fln..

dediklerim olursa çok mutlu olurum..

duy sesimi Adnan duuy :)

orkun..yerine kaleci almaya gerek yok boşuna duruyo..

volkan..alparslana yol açmak gerek..

mehmet güven..gerek yok büyüyo yerine altyapıdan yenisini çıkarıp denemek lazım, gitsin bi anadolu kulübüne oynasın futbolunu..

ümit,nonda..geçmiş ikisindende..ikisinden gelen 3 kuruşun üzerine koy para yerine alın Yıldızı..

iyileşmicekse tobi..yerine Sylla alınsın..

zaten bu kadro çok takviye istemez, bi forvet yeter şimdilik..

verdiğimiz parayı veren varsa Baros..5.5 euroluk biri kesinlikle değil..5.5a al Yıldızı sanki satmıcaklar 5e..anlamıyorum illa yabancı olsun adı olsun dioruz Sivasda 10gol atan yıldız bizde 15atmıştı ennn azzz..Yıldızla beraber bide çabuk ve teknik bi forvet bulmak lazım güney amerikadan fln..

dediklerim olursa çok mutlu olurum..

duy sesimi Adnan duuy :)

Sylla disinda katiliyorum

mehmet yıldızın garantisi var mı?? adam sivasta kral, bütün takım üstüne oynuyo. yeteneksiz demiyorum ama bizde ne derece tutunur belli olmaz

mehmet yıldızın garantisi var mı?? adam sivasta kral, bütün takım üstüne oynuyo. yeteneksiz demiyorum ama bizde ne derece tutunur belli olmaz

Mehmet Yıldız ayağında top tutabilen ve boşluklara süratle kat edebilen bir isim.Bizde Sivas'daki kadar gol atmasada Baros'un markajdan kurtulmasını sağlayarak gol yollarındaki etkinliği arttırır,bu bir gerçek:)

Mehmet Yıldız ayağında top tutabilen ve boşluklara süratle kat edebilen bir isim.Bizde Sivas'daki kadar gol atmasada Baros'un markajdan kurtulmasını sağlayarak gol yollarındaki etkinliği arttırır,bu bir gerçek:)

iyide saydılarını baros yapıyor zaten. kontraya çıkıyor, defansı oyalayıp, alan açıyor. bize bu boşlukta bitirici biri lazım

iyide saydılarını baros yapıyor zaten. kontraya çıkıyor, defansı oyalayıp, alan açıyor. bize bu boşlukta bitirici biri lazım

Baros kendisine gerekli koşullar sağlandığından EURO 2004'ün gol kralı olmuş bir isim.Orada Koller'in ona indirdiği topları çok iyi değerlendiriyordu.

Pivot santrafor günümüz futbolunda çok kullanılmadığı gibi,iyisini bulmak da zor oluyor.Semih gibi bitirici birisi olsa eyvallah zaten haklısın.Ancak böyle isimler bizim kadromuzda olmadığı gibi takıma kazandırması pahalı olan isimler.

Bu yüzden Mehmet Yıldız Baros gibi değerlendirilerek Baros'un bitirici özelliği kullanılabilir.Ayrıca oyun sıkıştığında ayağında top tutan 2 forvetin olur,çok da iyi olur.Baros bitirici değil derken kötülemedim,17 maç 11 gol gibi bir istatistik yakaladı şu anda:)

baros-yıldız ikilisinin bitiricilikten çok, rakip defansı öldürme etkisi daha çok olur bence, ölümüne pres, rakip defansı salak etme. manudaki rooney-tevez ikilisi gibi bi şey olur. kewell solda oynarsa gol kralı olacaktır bu arada =)

halil öz bey.mehmet yıldız iyi fizik gücü iyi bir fovettir.herkes bu görüşte bir zaten.fakat bu adamda ne yetenek var neden klas var.koşarken inşaatçi gibi koşuyor zaten.tipik bi kalas forvet tipi.hakan şükür bile daha klas bu adamın yanında.ayrıca alsalardı tarihimizin en gereksiz transferi olur.çünkü ümit gibi adam yedek..

Holosko için bir zamanlar boş alan topçusu diyenler gayet yanıldı,M.Yıldız'ın da pek bir farkı yok.

Mehmet Güven Düzenli 11'de oynayabiliceği bir takıma kiraya verilmeli

Linderooth belkide Geçen Senenin en iyisi transferi olucaktı ama şansızlık uygun bir takıma gönderilmeli

Emre Aşık Sözleşmesi bitiyor Bırakma yaşıda Geldi

Diğer yazılan Hiçbir Futbolcuya katılmıyorum

Hele Barışı Serkanı Ferdiyi yazanlara Gülüyorum

Geri
Üst Alt