Kim Gitsin!

Cevap: Kim Gitsin!

ümit e haksız kırmızı gosterenler utansın... bu arada ayhan berbat oynadı tek bir olumlu hareketi yok... nondayı gonderip iyi bir orta saha almamız lazım...

Bu zeminde ne bekliyordun Ayhan'dan! bugün takım olarak kötüydük bunu kabul edelim saha dışı faktörlerde eklenince şansımız yoktu!

Cevap: Kim Gitsin!

bence sahanin en iyisi ayhandi herseyini verdi

Galatasaray Futbol Klübüyle İlişkisi Derhal Kesilmesi Gerekenler(Kelle Avı)

Bu konu takım ne yapmalı vs. gibi konulardan bağımsız direk sadece yorum yazmadan şöyle bir camiada görmek istemediğiniz isimleri yazmanızı istiyorum lütfen baska konuyla birlestirilmesin

Adnan Sezgin,Nonda,Ümit Karan,Hasan Şaş,De Sanctis,Serkan Çalık,Sabri Sarıoğlu,Volkan Yaman,Mehmet Güven,Ferdi Elmas,Sağlık ekibi,Florya görevlileri

Cevap: Galatasaray Futbol Klübüyle İlişkisi Derhal Kesilmesi Gerekenler(Kelle Avı)

Biraz daha kibarcasını ben açtım :D

Cevap: Galatasaray Futbol Klübüyle İlişkisi Derhal Kesilmesi Gerekenler(Kelle Avı)

Bu konu takım ne yapmalı vs. gibi konulardan bağımsız direk sadece yorum yazmadan şöyle bir camiada görmek istemediğiniz isimleri yazmanızı istiyorum lütfen baska konuyla birlestirilmesin

Adnan Sezgin,Nonda,Ümit Karan,Hasan Şaş,De Sanctis,Serkan Çalık,Sabri Sarıoğlu,Volkan Yaman,Mehmet Güven,Ferdi Elmas,Sağlık ekibi,Florya görevlileri

ferdi ile serkan çalık ne zaman oynadılar ki kellesini istiyorsun

ferdi ile serkan çalık ne zaman oynadılar ki kellesini istiyorsun

Serkan oynamıyor Ferdi'ye gelince oynadıgı maçlarda kendini belli edemedi mesela Alparslan Erdem kendini belli etti yorum yazıcaksanız yazmayın sadece isim yazıcaklar yazsın bu foruma

Çok ciddi bir operasyon gerekiyor.Hemde çok ciddi.

Sabri ve Volkan Yaman gayet iyi oynuyorlar,verem etseler de,hele volkan son maclarda cok iyiydi,sabri de yerine daha iyi gelmeyecekse gitmesin.

Sabri ve Volkan Yaman gayet iyi oynuyorlar,verem etseler de,hele volkan son maclarda cok iyiydi,sabri de yerine daha iyi gelmeyecekse gitmesin.

Senin görüşündür o ben Volkan Yaman ancak anadoluda oynar diyorum oda yedek olmadan belki oynar,eğer Şampiyonlar Ligini hedef koyuyorsak orada başarı istiyorsak Volkan Yaman'la filan diğer takımlarla kıyaslayınca başarı alamazsın gibi duruyor

Nonda , Ümit Karan , Hasan Şaş , M.Güven , Lincoln , Linderoth ve olmazsa olmaz Sabri bir lig sonunda bir dk bile bu takımda kalmasınlar .

Senin görüşündür o ben Volkan Yaman ancak anadoluda oynar diyorum oda yedek olmadan belki oynar,eğer Şampiyonlar Ligini hedef koyuyorsak orada başarı istiyorsak Volkan Yaman'la filan diğer takımlarla kıyaslayınca başarı alamazsın gibi duruyor

Ben de yazarken komşunun dusuncesi demedim ki kendi dusuncem tabii.

Kesinlikle Barış. Mutlaka ve mutlaka gonderilmesi gerekir bu her yerinden yetenek(!) damlayan arkadas. Hayır yetenegin yok futbol zekanda mı yok!

Onun dısında kendini geliştiremeyen Aydın, Mehmet Guven, Nonda ve Linderoth 'un gitmesi, Volkan Yaman 'ın kesin kalması lazım. Bir de Lincoln Gitsin.

Bu klüpte Adnan Sezgin ne iş yapar lütfen birisi bana bi açıklasın , heleki dün kanaltürkte sölenene göre ayda 60.000 $ maaşla çalışıyormuş (hamburg maçları sonrası 30.000$'a düşürmüşler) insan utanır be ondan sonrada Galatasarayda para yok krizdeyiz falan filan hadi futbolcuların aldığı yüksek ücretileri bi yere kadar anlarım her an sakatlanma riskleri var , haftanın 5-6 günü antremana çıkıyorlar bedenen çalışıyorlar vs. vs.vs. ama abi bu adnan sezgin ne iştir ya hakketen fena halde uyuz olmaya başladım ben belkide ben abartıyorum :(:(

gidecek adamları tek tek saymadım.sadece kalabilecek olanları saydım,çünkü gidecekler kalacaklardan çok daha fazla.

KAleci santics

Defans servet hariç komple..

Orta saha Mehmet Topal ve Ayhan hariç komple

Atak yönündede Arda,Lincoln,Baros ve KEwell hariç komple

gönderilmelidir.

Ne yaptın Deniz sen? falan demeyin renkdaşlar.Galatasarayın birgün sönüp birgün parlayan yıldızlara ihtiyacı yok.Galatasaray gibi bir takıma hep parlayan yıldızlar yakışır.(lincoln niye orada diyeceksiniz.verdiğimiz paraya itafen..İyi bir teklife satılabilir)

Kesinlikle Barış. Mutlaka ve mutlaka gonderilmesi gerekir bu her yerinden yetenek(!) damlayan arkadas. Hayır yetenegin yok futbol zekanda mı yok!

Onun dısında kendini geliştiremeyen Aydın, Mehmet Guven, Nonda ve Linderoth 'un gitmesi, Volkan Yaman 'ın kesin kalması lazım. Bir de Lincoln Gitsin.

Barıs he o çocuk Arda neyse odur gözümde yazık günah acıyın biraz ölüyor çocuk sahada!

Adnan Sezgin'nin tüm yetkileri elinden alınmış. Öyle diyordu dün bazı spor programları.

Geri
Üst Alt