Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Bana ne yavEUZU BİLLAHİ MİNEŞŞEYTANİRRACİM
hocam dedim ya
lezbiyen gay biseksüel transgender interseksüel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana ne yavEUZU BİLLAHİ MİNEŞŞEYTANİRRACİM
hocam dedim ya
lezbiyen gay biseksüel transgender interseksüel
Like o ya mobildeyim ondan yoksa ne şikesi Fenerli miyim ben ne işim olur?Niye bağımsız şike atıyorsun üstat, bir de hesapsız.
O zaman niye bağımsız ve hesapsız bir şekilde like atıyorsun üstat ?Like o ya mobildeyim ondan yoksa ne şikesi Fenerli miyim ben ne işim olur?
lannnnBana ne yav
Ya topluluktan kastının o olduğunu anlamadım lgbt ne ayak dedim ya sende konyalısın mevlana dışında Konya’nın LGBT ile ne işi olur bırak bu ayakları Ünsallannnn
lgbt ne diye soruyon cevap veriyorum gel çay içelim diyorum
tekrar lgbt diye soruyorsun
yine cevap veriyorum
bana ne diyorsun
aloooo
bu kım denılen herif ölmemıs heraldeGerçekten başlık ile çok alakalı konular arkadaşlar bravo.
Arz eder çıkış yaparımGerçekten başlık ile çok alakalı konular arkadaşlar bravo.
Lannnüstat şarap içiyor galiba
bana bi daha lan dersen dövdürtürüm seni conolara
Conoların içinde büyüdük bak bana alkol cins filan yazmabana bi daha lan dersen dövdürtürüm seni conolara
bu kım denılen herif ölmemıs heralde
ÜSTAD sakin ol mubarek ramazan ayında elini üyeye bulamaConoların içinde büyüdük bak bana alkol cins filan yazma
sen içip içip siteye girince sorun yokConoların içinde büyüdük bak bana alkol cins filan yazma
Ağzını toplasen içip içip siteye girince sorun yok
ben yazınca mı sıkıntı
sarhoşlarla muhatap olmuyorum mübarek ramazan günü içip gelmişsin git bi kahve falan iç ayıl gel sonra konuşuruzAğzını topla