Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Hoşt dedim zaten Kangal mıdır nedirtop falan ne diyo bu üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşt dedim zaten Kangal mıdır nedirtop falan ne diyo bu üstad
Üstat yalnız tek taraflı like işinden memnun değilim, likeları karşılıklı vermeyeceksek bende vermiyim.Yani nikah kıyanlarla devam kıymayanlara elveda öyle mücahit adama yakışmaz evlilik de zaten yaş oldu 35 bu saatten sonra bilfiil mücahit olamam ondan evleniyorum![]()
ünsala dikkat et üstad, seni gözüne kestirmiş gibiHoşt dedim zaten Kangal mıdır nedir
Ya sende bamyanla ortada taze fasulye gibi takılıyorsun benim takıldıklarımla sen ancak ekran vasıtasıyla münasebet kurabilirsin hümfs
22 keşke doğru olsa. Yavaştan kafayı yemeye başladık çünkü, şakaya vuruyorduk falan ama gidişat iyi değil insan can sıkıntısından neye saracağını şaşırıyor. Bir de günler kesinlikle verimli geçmiyor, konsantre olamıyorum hiçbir şeye. Sorgunlu fadimenin bütün videolarını izledim düşün.22 mayısa kadar bol bol chatleşelim o zaman
Daha zevkli bir şey yok yav olsa da yapsak.
benim bildirim bölümü üstat sayesinde çöktü halbukiÜstat yalnız tek taraflı like işinden memnun değilim, likeları karşılıklı vermeyeceksek bende vermiyim.
bana köpek muamelesi yaptığını adminlere ilettimHoşt dedim zaten Kangal mıdır nedir
Beni sevmiyor.benim bildirim bölümü üstat sayesinde çöktü halbuki
üstad sana emanet ben yokken kardesımbamya fln demiş
Ekli dosyayı görüntüle 79009
Sen bana like mu veriyorsun ki hem ayrıca ben bağımsız şike atarım hesapsızÜstat yalnız tek taraflı like işinden memnun değilim, likeları karşılıklı vermeyeceksek bende vermiyim.
hoş karşılamayacağım 1 durum olurBeni sevmiyor.
bana köpek muamelesi yaptığını adminlere ilettim
geçmiş olsun
2 insan gibi konuşalım dedim
LGBT ne ünsal ???bana köpek muamelesi yaptığını adminlere ilettim
geçmiş olsun
2 insan gibi konuşalım dedim
EUZU BİLLAHİ MİNEŞŞEYTANİRRACİMLGBT ne ünsal ???
Venuz ikizlerdeyken olabilir22 mayısa kadar bol bol chatleşelim o zaman
Sen bana like mu veriyorsun ki hem ayrıca ben bağımsız şike atarım hesapsız