Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.755
- 94.862
- 4.978
verip veriştiriyor. Her yol var.Bir dakka bir dakka tane tane yaz imla kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
verip veriştiriyor. Her yol var.Bir dakka bir dakka tane tane yaz imla kullan
İnter ney ney ilk kez duyuyorum
Bülent Ersoy???İnterseksüellik, hem erkeksi hem de kadınsı cinsiyet özelliklerine sahip olan insanların durumunu belirtir. İnterseksüel olmak için çift cinsiyetli olmak gerekmez. Birey içinde hem erkek hem kadın özellikleri taşıyabilir ve her iki cinse de duygusal ve/veya cinsel bir çekim hissedebilir. Vikipedi
Hanne Gaby OdieleBülent Ersoy???
DIVABülent Ersoy???
Nasıl yani cima ede ede yeni bir cins mi çıktı? Covid gibi?
Bülent Ersoy (d. 9 Haziran 1952, İstanbul), Türk sanat müziği şarkıcısı. Sanatçı "Diva" lâkabıyla bilinir.[2Nasıl yani cima ede ede yeni bir cins mi çıktı? Covid gibi?
Farklı eğilim ve tercihler. Gayet doğal bunlar.Nasıl yani cima ede ede yeni bir cins mi çıktı? Covid gibi?
Ulan sanki normal cima çok zevkli bir de başımıza türevleri çıkıp duruyorFarklı eğilim ve tercihler. Gayet doğal bunlar.
Gayet zevkli?Ulan sanki normal cima çok zevkli bir de başımıza türevleri çıkıp duruyor
Daha zevkli bir şey yok yav olsa da yapsak.Ulan sanki normal cima çok zevkli bir de başımıza türevleri çıkıp duruyor
Üstadım seni bir asexual gördümUlan sanki normal cima çok zevkli bir de başımıza türevleri çıkıp duruyor
Şöyle bir şey var ama haberin orjinalinde olasılıklar üzerinde durmuş galiba
o degilde ben, sen bunu yazanan kadar başlıktaki soy isimi UN ek gibi okuyordumBaşlıkta ne anlatılıyor yav 2 sayfadır
gözün aydın renktaş