Chong Rae yeni lider diyorlar. Kiz kardeşinin kocasıymış. Başbakanlık yapıyormuş. Kim jong Nam tekrar etki etti diyorlar. Nam 95 yaşındaymış. Ayrıca Dedesinin kardeşi Kim Jong Ju da liderlik edebilirmiş. 94 yaşındaymış.
Chong Rae yeni lider diyorlar. Kiz kardeşinin kocasıymış. Başbakanlık yapıyormuş. Kim jong Nam tekrar etki etti diyorlar. Nam 95 yaşındaymış. Ayrıca Dedesinin kardeşi Kim Jong Ju da liderlik edebilirmiş. 94 yaşındaymış.

Bu ne abi ?
![]()
şunlardan bi kız koparabilseydikChong Rae yeni lider diyorlar. Kiz kardeşinin kocasıymış. Başbakanlık yapıyormuş. Kim jong Nam tekrar etki etti diyorlar. Nam 95 yaşındaymış. Ayrıca Dedesinin kardeşi Kim Jong Ju da liderlik edebilirmiş. 94 yaşındaymış.
Baya bir karışıkmış, kimin eli kimin cebinde belli değil.Biraz araştırdım. Çin kaynaklarında bu şekilde senaryo kuranlar var.
saçmalama!şunlardan bi kız koparabilseydik
niye lan kuzey korede bi türk diktatör olsa iyi olmaz mı, ülke kaynakları sadece türkiye ile paylaşılacak falansaçmalama!
proletaryanın diktatörü olacaksan kabulümniye lan kuzey korede bi türk diktatör olsa iyi olmaz mı, ülke kaynakları sadece türkiye ile paylaşılacak falan
o neproletaryanın diktatörü olacaksan kabulüm
Kim öle kim kala.
Deh deh düldül senin eserin miydi üstad?
başlığı Çaycı Hüseyin Sohbet başlığı mı yapsak anısına binaencaycı hüseyınde ölmüs baslıga yazalım @Murat Saylak
böyle bir hamle karşısında beni bulursunbaşlığı Çaycı Hüseyin Sohbet başlığı mı yapsak anısına binaen
böyle bir hamle karşısında beni bulursun