# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Kalstöm elano olucak demiş birisi yok artık daha neler.Kalströmün kalitesi yaptıkları belli elanonun kapasitesi bu kadardı zaten.

Kallström gelirse Elano gider, ikisi bir arada oynayamazlar. Oynarlarsa da gene birisi serbest, birisi sabit kalır ki bu iki futbolcuda serbest oynarsa başarılı olabilecek futbolcular. Elano'yu gördük mesela bu sene serbest oynamadı ve gereken katkıyı haliyle veremedi.

Birde kalström defansif orta saha muhabbeti var kesinlikle değil ofansif bir oyuncu.

Ne ofansif ne defansif benim gözümde. Çift yönlü.

Allah Var şimdi. Gerçekten'de kallström iyi bir oyuncu. Ama G.Saray'a yararlı olur mu? Derseniz ; Orası şüpheli tabi...

Fransz basınının iddiasına göre Kim Kallström, Galatasaray'a çok yakın.

Transfer anlamında henüz etkili bir isimle anlaşma sağlayamayan Galatasaray, teknik direktör Rijkaard'ı isteği doğrultusunda oyunun iki yönünü de oynayabilen bir oyuncu için girişimlere başlamıştı.

Hem defansiz hem de takımı hücuma çıkartabilcek bir oyuncu isteyen Galatasaray, aradığı ouncuyu Fansa'da buldu. Fransız basını, Galatasaray'ın Kalstrom transferini bitirmeye çok yaklaştığını iddia etti.

Fransız basını, Kallström'un bonservis bedelinin 10 milyon avro civarı olduğunu ve Galatasaray'lı yöneticilerin pazarlıkları sürdürdüğünü öne sürdü.

goal

10 mio çok ancak bu adamı alacağız gibi.

Bence kallström transferi yarın yasin , veli , mustafa ve ersan adem gülüm ile birlik'te açıklanır.

Bence kallström transferi yarın yasin , veli , mustafa ve ersan adem gülüm ile birlik'te açıklanır.

Ali veli yasin falan fıstık transferi yapıcagımızı düşünmüyorum sonucta bonservisi elinde degil hicbirinin bu kadar cok transfer olcagınıda düşünmüyorum yerli transferlerini yaptık 2 maksimum 3 yabancı transferi olur bunlarada ayrılan bütce en fazla 15 milyon € dur

Ali veli yasin falan fıstık transferi yapıcagımızı düşünmüyorum sonucta bonservisi elinde degil hicbirinin bu kadar cok transfer olcagınıda düşünmüyorum yerli transferlerini yaptık 2 maksimum 3 yabancı transferi olur bunlarada ayrılan bütce en fazla 15 milyon € dur

Evet haklısın tabi ama... Bu transferler oldu ve resmen imzalandı diyor herkez. Yarın yada salı günü açıklanıcak olmasının sebebi ise yasin pehlivan'ın ASKER'lik sıkıntısıymış. Vallaha biz öyle duyduk :)

bu sefer ciddi ciddi geliyor sanırsam

Geri
Üst Alt