# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

WİKİPEDİA YAZDI

Öte yandan Google'nin özgür ansiklopedisi olan Wikipedia, Kallstrom'ün Galatasaray'a 4 yıllığına geldiğini duyurdu.

1278225237-haber.jpg

Hayirli olsun. Kaynak cok saglam. :D :D :D

Kim tam defansif ortasaha değil..İlk Makoun tarzı bir önlibero sonra Elanoda satılıp ondan gelen parayla Kim Kallström olabilir..

Ön libero olarak gerçekten Annan'ı beğenen var mı yahu ? Adam ortalama topçu bunun için izleyip beklenecek adam değil 2milyon eurodan fazla verirseler (eğer gelicekse) bu yönetimi ilkkez yuhalayacam pardon 2.kez malum Haldun Üstünel olayından sonra. Annan mış Selçuk Şahin'i tercih ederim.

Kallström defans yapmayı fazla bilmeyen adam en iyi önlibero bile olsa yumuşak olur bence. Lyonda da sadece Makoun önlibero oynuyordu diyen arkadaşlara sesleniyorum Makoun'un yanına Toulalan gibi bir defansif adam daha oynuyordu önlerinde yada kanatta oynuyordu Kallström hatılatmak isterim. O üzden ben pek sıcak bakmıyorum Kallström-Elano ikilinin yanyana oynamasına...

Ama arkalarinda saglam bir oyuncu olursa bence cok iyi isler bu ortasaha. Kallström'ün ofansif gücü defansif gücünden daha iyi olsa da, sene boyunca defansif olarak faydalanmaya calistigimiz Elano'dan hem fiziksel hem de mental anlamda daha iyi yapar bu isi. Elano'da geri gelip bos yere adam kovalamayi birakir, daha ileride durup, eforunu daha mantikli kullanip, Kallström'le olumlu pas alisverisi saglayabilirse bize cok sey kazandirir. Ayrica Kallström'ün, Milan Baros'un kankasi olmasi, Keita ile beraber oynamis olmasi bence iyi bir avantajdir.

Lan bilip bilmeden FM'den bakıp yorum yazmayın.Kim çift yönlü bir orta saha dır.

Elano ile yanyana oynayamaz ama mücadeleci bir oyuncu.Tam defansif değil ancak ayağında iyi top tutuyor ve etkili şutları bulunmakda.Elano satılırsa alınabilce kbir oyuncu olarak görüyorum,zaten yönetimin elanoyu bir şekilde satmak isteme düşüncesi hala masada duruyor dolayıs ile kalström elano yollanınca getirilebilcek bir oyuncu.

TSL de sorun olmayabilir derbiler dışında ama avrupada bu orta saha zayıf kalır. Lyon Kallström'ü iki DM oynadığı zaman oynatıyor. Artık baktığımız zaman büyük takımlar hep çift önlibero oynuyolar. ÖR: Brezilya,R.Madrid... Barcelona tek önlibero ile oynuyor ama Xavi ve İniesta takımın en çok koşan oyuncuları oluyo. Xavi de zaten avrupanın en iyi top çalan oyuncusu...

------XXX----

Elano--Kallström

gecen seneye göre tabiki daha iyi hatta level atlamış olcaz ama geçilmez bir orta saha olmayacağı kesin...

Kim defans yapmayı bilmiyor diyen bir adamın sağlıklı bir şekilde nefes alıp verdiğine kimse inandıramaz beni.

Geri
Üst Alt