# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Adamı Milli takımda oynadığı iki maçla mı değerlendirmeliyim yoksa Galatasarayda koca sezon hiçbir halt etmemesiyle mi değerlendirmeliyim. He Brezilya milli takımında oyuncumuz var diye mutlu oluyorsanız o başka. Ama Dunga gittiğine göre artık Elano biraz zor görür o formayı benden söylemesi.

ntvsporda az önçe habertürkten bir yazar Kim Kallström ile anlaşıldığı bugün yarın bu transferin açıklanaçağını söyledi

O yüzdek kovuldu di mi adam, çok yerinde tercihleri yüzünden. Brezilya hiçbir zaman benim favorim olmadı, Elano da bundan sonra Milli Takıma çağrılacak mı çok merak ediyorum.

Hollanda maçını izlediysen Brezilya'nın elenmesinin tamamen şanssızlık olduğunu görmüşsündür. Maçın 50. dakikasına kadar izleyen 100 kişiye sorsak yüzü de "Brezilya maçı aldı, 2-3 tane daha atar" derdi. Felipe Melo'nun üstün çabasıyla maç gitti. Yoksa Brezilya çok üstündü. Senin favorin değilmiş olabilir. BEnim de değildi. Ama Casillas, Maradona gibi adamlar bizden biraz daha iyi biliyorlardır futbolu diye düşünüyorum. Diğerleri aklıma gelmedi şu an.

Elano'nun Milli Takımdaki performansının da skora katkı dışında Galatasaray'dakinden hiçbir farkı olmadığını sadece ben mi görüyorum? Aynı temposuz, aynı pasif, aynı silik futbolu orda da oynuyor, sadece etrafında daha kaliteli adamlar olamsından ötürü skora katkısı da fazla oluyor. Mesela Elano'nun asistinde Maicon'un vuruşu, attığı gollerde Robinho'nun, Kaka'nın oğlanüstü katkıları... Yoksa oyun aynı oyun, hiçbir fark yok. Sadece golere aldanıp ordaki oyununu beğenip burdakini beğenmemek garip, arada dağlar akdar fark yok. Ordaki oyununu beğenen burda oynadığına da laf etmemeli, ben ikisini de beğenmiyorum.

O farklı bir konu. Dunga'nın tercihlerini sorgulamak farklı.

Elano'nun Milli Takımdaki performansının da skora katkı dışında Galatasaray'dakinden hiçbir farkı olmadığını sadece ben mi görüyorum? Aynı temposuz, aynı pasif, aynı silik futbolu orda da oynuyor, sadece etrafında daha kaliteli adamlar olamsından ötürü skora katkısı da fazla oluyor. Mesela Elano'nun asistinde Maicon'un vuruşu, attığı gollerde Robinho'nun, Kaka'nın oğlanüstü katkıları... Yoksa oyun aynı oyun, hiçbir fark yok. Sadece golere aldanıp ordaki oyununu beğenip burdakini beğenmemek garip, arada dağlar akdar fark yok. Ordaki oyununu beğenen burda oynadığına da laf etmemeli, ben ikisini de beğenmiyorum.

Çok doğru söylediklerin.ben de bizde savunmanın önünde oynadığı için daha fazla koştuğunu düşünüyorum ek olarak.Yani milli takımda koşularını gol yollarında yaparken bizde savunmada adam kovalamak için koşuyordu.Bu elanonun futbol yapısı ya böyle kabul edip yapabildiklerinden faydalanıcaksın yada göndericeksin.Olmadığı biri gibi oynatmak,yapamıyacağı şeyler istemek gereksiz.

Espriyse biraz daha düşünseydin keşke. Daha iyisi olabilirdi. Dünya kupasında favori olarak gösterilen brezilya milli takımının ilk onbir oyuncusundan bahsediyoruz. Bizim takımda da çok mücadele etti. Tam bir uyum sağlayamadığı doğrudur ama mücadele etmedi dersek yalan olur. Ayrıca adam kaç maç ön libero oynadı resmen.

Çok düşündüm merak etme espri değil.Bütün sezon gördük adamı top kontrol etmekten aciz.Brezilya milli takımında oynadı diye adam iyi mi olıcak yani böyle bir kuralmı var.Ben Galatasaray da gösterdiği performansa bakarım tam anlamıyla rezalet.Dahada öteye gideyim değil Brezilya Uganda milli takımında oynamaması lazım bu yeteneksizlikle.

Alıntı Çağatay Vatansever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu da Elanon iyi bir takım oyuncusu olduğunu göstermiyor mu! Takmışsınız bireysel yeteneklere arkadaş. Bir adam tek başına hiçbirşey ifade etmeyebilir ama birlik içindeki 11 kişi neler yapabilir. Hollanda maçında gördük işte Elano olmadan ileride organizasyon yapamadı Brezilya. Demekki bizde de eksik bölgeler giderilir ve takım olgusu sağlanırsa, Elanonun da skora katkısı olacak.

Bu da Elanonun iyi bir takım oyuncusu olduğunu göstermiyor mu! Takmışsınız bireysel yeteneklere arkadaş. Bir adam tek başına hiçbirşey ifade etmeyebilir ama birlik içindeki 11 kişi neler yapabilir. Hollanda maçında gördük işte Elano olmadan ileride organizasyon yapamadı Brezilya. Demekki bizde de eksik bölgeler giderilir ve takım olgusu sağlanırsa, Elanonun da skora katkısı olacak.

Ne bu şimdi cok espritüelsin.Bende senin futbol bilgini ozaman.

O cümle futbol senin futbol bilgini ben .... deği. Övgü niteliğinde Futbol Bilgin'i idi yanlış anlamışsın !!!!! Elano tabi gitmeli!!!!!!!!! ??!?!?!?! Saha dışında oynasın!!!! 1 Gram katkısı yok!!!

La Turquie fait les yeux doux à Kim Källström

Le milieu de terrain de l'Olympique Lyonnais, Kim Källström, pourrait bien connaître le même destin que son ancien coéquipier Kader Keita la saison passée. En effet, le Suédois n'est plus vraiment indispensable à l'OL et bénéficie d'un bon de sortie. C'est pourquoi le club turc de Galatasaray s'est dit intéressé par le profil du joueur, selon Le Parisien. Le montant du transfert est estimé à 5 millions d'euros.

5m euro diyor biri tercume etsin?

Kallström hayranlığınızı anlıyorum ama Elano varken Kallström çok lüks . Elano-Kallström ikilisi çok zarar verir takıma Çok boş kalır orta saha ve neticesindede çok pozisyon ve gol yeriz . 2 Tane defansif orta saha gerek . Kallström´ü bir Linderoth sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz . Kallström ofansiftir . Ha Elano satılır o zaman olur .

Kallström hayranlığınızı anlıyorum ama Elano varken Kallström çok lüks . Elano-Kallström ikilisi çok zarar verir takıma Çok boş kalır orta saha ve neticesindede çok pozisyon ve gol yeriz . 2 Tane defansif orta saha gerek . Kallström´ü bir Linderoth sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz . Kallström ofansiftir . Ha Elano satılır o zaman olur .

Kim'in defansiv ve ofansiv yönü dengeli olan bir oyuncu. Ayhan yada €mr€ tipi.

Bitanede defansiv orta saha alirsak islem tamamdir. Tas gibi orta sahamiz olur.

Le milieu de terrain de l'Olympique Lyonnais, Kim Källström, pourrait bien connaître le même destin que son ancien coéquipier Kader Keita la saison passée. En effet, le Suédois n'est plus vraiment indispensable à l'OL et bénéficie d'un bon de sortie. C'est pourquoi le club turc de Galatasaray s'est dit intéressé par le profil du joueur, selon Le Parisien. Le montant du transfert est estimé à 5 millions d'euros.

La Turquie fait les yeux doux Ã* Kim Källström

5m euro diyor biri tercume etsin?

O.Lyon'un orta saha oyuncusu Kim kalstrom eski takım arkadaşı Kader Keita'yla aynı kaderi paylaşabilir. Aslında İsveçli Lyon için çok gerekli değil ve iyi bir gelir sağlar.Bundan dolayı Le Parisien'e göre Türk klubü Galatasaray oyuncuyla ilgilenmekte. Transfer tutarı tahminen 5 milyon € civarı.

Geri
Üst Alt