terim çift forvet sistemini daha çok seviyor,bizim başarılarda hep 4-4-2 sistemi ile geldi geçmiş yıllarda.Tek forvet olayında siz hem avrupa hem ligi götürmek istiyorsanız bunu ne baros ile nede elmander ile götürebilirsiniz,elinizde drogba gibi yırtıcı bir forvetiniz yoksa tek forvetli hiç bir sistem iş görmez.Benim görüşüm 4-4-2 varyasyonuna geçeceğimizdir,terim içinde en iyi savunma tam saha pres ile ofansif düşünceden geçtiği için çift ön liberolu sistemi asla benimsemeyecekdir dolayısı ile kalström dmc formunda tek oynar ama arkada kalan 2 stoper çok önemli,bu bölgede servet varmı yokmu belli değil,misal ersan gülüm gelse ve kaliteli bride yabancı stoper alınsa kalström rahat oyun kurar kendi bölgesinden.Elbette diğer orta saha oyuncuları önemli,arda kalacaksa sol taraf onun zaten,sağ bölge içinse ya yabancı bir oyuncu alıancak yada selçuk getirilecek,diğer 3. orta eleman benim içinde önemli zira buraya tecrübesi ve kalitesi ile heyecan getirecek bir yabancı alınması şart,forvet hattınada zaten baros ve elmander haricinde bir oyuncu daha alınmalı buda bence yerli olmalıdır.Bu noktada benim düşüncem belki herkezin dışladığı bir mehmet batdal terim ile çift forvet sisteminde başarılı olabileceğir zira uzun boylu forvetler çift santforlu sistemlerde dah başarılı oluyor.