# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Kallström dmc yi çok rahat götürür.Fiziği buna uygun, çok güçlü aynı zamanda teknik.Selçuk kallström ikilisi orta sahada zafiyete sebeb olabilir.4 2 3 1 oynucağımızı düşünüyorum.Burada önemli nokta 3.orta saha oyuncusu daha çok amc tarzımı olucak yoksa biraz daha defansifmi.Tabe taktikler değişebilir bunlarla beraber.

Selçuk - Colman ile ligin en az gol yiyen takımı olunuyorsa, Selçuk-Kallstrom de ortasahayı fazlasıyla götürür zira Kallstrom Colman'dan çok daha dayanıklı ve sert bir oyuncu.

----

Ayrıca istatistiklerine bakacak olursak;

Son 7 sezon ; 230 maç 30 gol 29 asist.

İstikrar abidesi.

Linderoth evet, ama Kallström bir takımın defansif yükünü tek basına üstlenebilecek bir oyuncu degil.

Heh bozuk saat doğruyu gösterdi. Adam haklı beyler. Toulalan'la oynuyo du zaten Lyon'da. Cana-Kallström-? Soru işareti yerine çok iyi bi oyuncu alınırsa müthiş bi orta sahamız olur. Tabi bi 10 numarayı kastetmiyorum.

O paraya Diawara'yı alamazsın işte :) Bende bunu söyleyeyim. En fazla dedim zaten. Dany gayet iyi iş yapar keşke gündemimizde olsa :)

O ligin gol kralı 7-8 milyona Türkiye'ye geldi. Marsilya o kadarda salak degildir, 32'lik bir oyuncudan gelecek 3-4 milyonla ne Diawaralar bulurlar Fransa'da :)

Ünal Aysal Elmander'i açıkladıktan sonra ben mutfağa gitmiştim.Bu eleman için de bişeyler söyledi mi?

Benim Isvec'te yasayan bir akrabam, Kallströmün en iyi arkadasının arkadası oluyor. Yaz sezonunda hatta kendisine sorup bana dedigini yazmıstım. Pazartesi günü kendisine telefon acıcam.

Bu kadar isim verdiyse başkan bu iş olur diyorum.

bence orta sahamıza ilaç olur tabi cok bekleyipte elimizde patlayanlar gibi olmazsa:)

O ligin gol kralı 7-8 milyona Türkiye'ye geldi. Marsilya o kadarda salak degildir, 32'lik bir oyuncudan gelecek 3-4 milyonla ne Diawaralar bulurlar Fransa'da :)

Dany benim için daha yararlı görünüyor. O ligin gol kralı olabilir. Paraya sadaketide olabilir bu gelişi. Az para aldığı için burayı tercih ettiğini herkes bilir.

Dany benim için daha yararlı görünüyor. O ligin gol kralı olabilir. Paraya sadaketide olabilir bu gelişi. Az para aldığı için burayı tercih ettiğini herkes bilir.

Bonservisini kastetmistim. Niang'ın Aldıgı paradan ma-haberdarım. Konuya geri gelirsek, 32'lik bir oyuncuya atla deve istemez Marsilya emin ol. Ama Antep Diawaranın daha asagı kalibresinde bir oyuncu olan Danye ciddi rakamlar ister. Hem maddi hem manevi Diawara'dır cevap.

Diger yandan kurnaz köylü aklıyla giden Anadolu kulüplerine prim yaptırmama taraftarıyım.

Bonservisini kastetmistim. Niang'ın Aldıgı paradan ma-haberdarım. Konuya geri gelirsek, 32'lik bir oyuncuya atla deve istemez Marsilya emin ol. Ama Antep Diawaranın daha asagı kalibresinde bir oyuncu olan Danye ciddi rakamlar ister. Hem maddi hem manevi Diawara'dır cevap.

Diger yandan kurnaz köylü aklıyla giden Anadolu kulüplerine prim yaptırmama taraftarıyım.

İstemeyebilir. Bu işi bağlamadaki yeteneğe bakar. 32lik adam geleceğine bu ligi tanıyan ve izlediğim kadarı ile gayet ve gayet yeterli olan Dany mis olur. Bonservis bir kenara Niang'ın neden geldiğini biliyoruz.

Cevap: # Kim Kallström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

"ELMANDER İLE ANLAŞTIK, KALSTRÖM İLE İLGİLENİYORUZ"

İngiliz ekibi Bolton'dan İsveçli oyuncu Johan Elmander ile anlaştıklarını, Lyon'un İsveçli oyuncusu Kallström'le ise ilgilendiklerini açıklayan Aysal, taraftarları heyecanlandıracak sözler söyledi.

Transferde önceliklerinin hoca olduğunu ve bunu bitirdiklerini anlatan Aysal, ''Fatih hocanın kafasında bir çok oyuncu var. Bülent Tulun, Ali Dürüst ve Ali Gürsoy da ekibin parçası. Çalışmaları var. Listeleri birleştireceğiz ve karar vereceğiz. Hocamızın kafasında yıldızlar var. Bizde de var. Şimdi isim açıklarsam başkaları da talip olur ve fiyatı artar. Bir hafta içinde kaleci olarak çok önemli bir isim çıkabilir karşınıza. Taraftarımız güvensin ve beklesin'' diye konuştu.

https://www.gscimbom.com/forum/turg...nik-direktor-terim_-elmander-tamam_quot_.html

Kallström de bitmiştir büyük ihtimalle.

kalströmün slzkesmesi de seneye bitiyormus, bonservisi abartili olmaz kanimca.

Çok somut adamlar atılmasaydı Elmanderle beraber adını vermezdi başkan.

Geri
Üst Alt