# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

kalstörüm tam bir profesyoneldir. arda selcuk muntari kalstörüm ve sag kanada hızlı bir adam golcü özelligi olan biri alınmalı. ilerde artık drogbamı olur fabianomu olur kim olursa artık:)

O 15 milyonu fransizlar Isvec basinindan direk cevirmis olabilirler Euroymus gibi. Isvec gazeteleri krona olarak yaziyordu.

Kallström'e 15 vereceğine git Gökhana 20 ver al gel

Sözleşmesinin son senesi Lyon'un abartı paralar isteyeceğini sanmıyorum bencede 5 milyon euro civarı bir paraya çözülecek ama F.Terim'in kafasındaki adam değil Kallström.Bu adamla sonuçta anlaşılmıştı Ünal Başkan açıklamıştı kararı hocamıza bırakıyoruz tarzında bir yorum yapmıştı.Büyük ihtimalle Fatih Hoca bu transferden vazgecirdi yönetimi.

Haberi okumadan yorum yapıyorsunuz. Toulalan için Malagadan 15 Milyon Avro civarında bir para istemişler. Bunun kadar yüksek bir fiyat olmayacağını yazmışlar. :)

ceza aldım transfer nöbetine giremiyorum,ama üye olmadan girebiliyorum saçma değilmi biraz?neyse ne kadar ceza aldım onu bilmiyorum,şu adam bir gelsede rahatlasak biraz

Kallström iyi futbolcu da Lyon'dan Toulalan'ı alabilsek keşke.Tam aradığımız oyuncu olur.

Toulalan dmc Kallström mc hatta zorlasan amc :)

Gelmeden efsana oldun be adam

#Bizegelveadamıdindenimandancıkarmakallström

Şuan takımda en çok görmek istediğim oyuncu.. tabi uçuk transferler hariç..

Lucho çok iyi futbolcuda 18 e alan Marsilya en az 10 milyon € bonservis istiyor.Birde yıllığı ile birlikte masrafı baya oluyor.İsterlerse alırlar ama yinede Kallström şuan daha ekonomik ve faydalı gibi duruyor.

Geri
Üst Alt