- 19 Şubat 2009
- 22.407
- 4.006
- 2.483
Cevap: # Kim Källström
Çok yakın
Gelecek gelecek de ne zaman?
Çok yakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek gelecek de ne zaman?
Çok yakın![]()
İnşallah.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim; Ronaldinho'dan sonra gelme ihtimaline bile ayrıca sevindiğim bir futbolcudur kendileri. İnşallah gelir, Galatasaray'ımıza faydalı olur...
Fransa’nın ünlü gazetesi L’Equipe’e göre sarı kırmızılılar, O.Lyon’da forma giyen İsveçli ön libero Kim Kallström’ün de işini bitirdi. Fransız gazetesi, “Kallström G.Saray’da” başlığı ile duyurduğu haberde İsveçli futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren sarı kırmızılı takımın formasını giyeceğini belirtti.
Hürriyet
ne diyo neco ne diyo?
Jeremy Toulalan, Kim Källström, başka bir eski OL, olduğu gibi bu yaz transfer döneminde yaptığı çanta paketi olabilir. Bir takım olduğunu düşünürse, İsveçli oyuncu da bir kulüp Galatasaray, barındırma yeteneğine ile doğrudan müzakerelere girmiştir. Olympique Lyonnais ile bir yıllık sözleşme kalır Källström, sayfa açmak gibi görünüyor. İstanbul kulübü sonra sonunda OL bir ilk mali teklif göndermeden önce oyuncu ile görüştü. Kim Källström yapmak açıkça işgücünün küçük bir boşluk olduğuna karar vermiştir Jean-Michel Aulas, bütün pahasına korunmuş olmayacak biraz dolu ... kendi kasasına da.

Kim bizde galiba. Google ceviriciye attim ve öyle okumaya calistim.
![]()
ne diyo neco ne diyo?
Kim bizde galiba. Google ceviriciye attim ve öyle okumaya calistim.
![]()