# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

İnşallah.

Kendi adıma şunu söyleyebilirim; Ronaldinho'dan sonra gelme ihtimaline bile ayrıca sevindiğim bir futbolcudur kendileri. İnşallah gelir, Galatasaray'ımıza faydalı olur...

Bekliyoruz kendisini :)

Reis yola çıkacak ta çalışma varmış tıkalı yollar :D Asvalt atılmasını bekliyor.

Bi'zahmet geliversin zira yaş kemale eriyor artık.

'Yaş kemale eriyor' deyince aklıma geldi; Artık ne yolu beklenen bir sevgili ne vefalı bir yar… Vefa tacirleri tarafından zapt ü rapt altına alınan malihulyalar. Oysa ne kadar da sıcaktı bir beyaz kağıdın gözyaşlarına tebdil olunan satırlarından, “uzaktan sevmek bizim işimizdir bayan” yutkunuşları.

Bu transfer nöbetleri, bu bekleyişler taraftarı şair etti diyebilir miyiz?

: )

Fransa’nın ünlü gazetesi L’Equipe’e göre sarı kırmızılılar, O.Lyon’da forma giyen İsveçli ön libero Kim Kallström’ün de işini bitirdi. Fransız gazetesi, “Kallström G.Saray’da” başlığı ile duyurduğu haberde İsveçli futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren sarı kırmızılı takımın formasını giyeceğini belirtti.

Hürriyet

Bakalım doğru çıkacak mı bu haber?

Källström et l'OL, ça sent le départ

A l’image de Jérémy Toulalan, Kim Källström, un autre ancien de l’OL, pourrait lui aussi faire ses valises durant ce mercato estival. Si l’on en croit l’Equipe, le joueur suédois a lui aussi entamé des négociations directes avec un club susceptible de l’accueillir, Galatasaray. Källström, à qui il reste un an de contrat avec l’Olympique Lyonnais, semble vouloir tourner la page. Le club stambouliote discute donc avec le joueur avant d’éventuellement adresser une première offre financière à l’OL. Kim Källström ne sera pas gardé coûte que coûte par Jean-Michel Aulas, lequel a clairement décidé de faire un peu de vide dans son effectif, afin de faire un peu le plein...dans ses caisses.

Football Ligue 1 - Källström et l'OL, ça sent le départ - Lyon - Football Europeen - Foot 01

ne diyo neco ne diyo?

Kim bizde galiba. Google ceviriciye attim ve öyle okumaya calistim.

Jeremy Toulalan, Kim Källström, başka bir eski OL, olduğu gibi bu yaz transfer döneminde yaptığı çanta paketi olabilir. Bir takım olduğunu düşünürse, İsveçli oyuncu da bir kulüp Galatasaray, barındırma yeteneğine ile doğrudan müzakerelere girmiştir. Olympique Lyonnais ile bir yıllık sözleşme kalır Källström, sayfa açmak gibi görünüyor. İstanbul kulübü sonra sonunda OL bir ilk mali teklif göndermeden önce oyuncu ile görüştü. Kim Källström yapmak açıkça işgücünün küçük bir boşluk olduğuna karar vermiştir Jean-Michel Aulas, bütün pahasına korunmuş olmayacak biraz dolu ... kendi kasasına da.

:asd:

Bu adamdaki sorunu anlamadım gitti. Her sezon alacağız diye adı geçiyor ve her sezon almıyoruz. Adam yıllardır aynı gidip izleyip neyi farkedecekler anlamıyorum.

Almayacaksanız talip olmayın kardeşim her sene her sene

Gel artık ya.Sanki daha iyisini alıcağızda yedekte bekletiyormuşuz.Sonra kaçırcaz bu adamıda Elano gibi bir leş adam gelecek.

Maddi akış sağlanabilseydi şimdiye kadar alınmıştı diye düşünüyorum. Umarım bu geçen zamanda olsumsuz bir gelişme olmaz.

Belli ki başka isimler peşinde koşuyor Fatih Hoca.

transfermarkt.de ye göre %61 bizde. belkide son detaylar görüşülüyordur..

Fransiz basininda Kallstrom + Ederson paketi için 15 milyon euroluk teklif yapacagimiz konusuluyor. Sorun su ki onlar da türk basinini kaynak olarak gösteriyor :o

Geri
Üst Alt