# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

kallström u beğenmeyen hele ki, orta sahanızda mustafa sarp varken beğenmeyen çıldırmıştır...

Bu akşam ntvspot haberlerinde,büyük ölçüde anlaştığımızı söylediler.

ne kallström'ü beğenmeyenler mi var?? alttaki resme bakın beyler..

inamoto.jpg

------De Jong-----

---Elano---Kallstrom--

Çağ atlarız.

Kallström'ü Elano'yla kıyaslama hatasına düşmeyelim bence.Kesinlikle Elano gibi bir adam değil.İstikrarlı,sağlam bir oyuncu.Elano gibi sıfır faydayla oynamasına imkan vermiyorum

Aga aman bana istikrar deme.İstikrarlı dediğimiz oyuncular hep elimizde patladı.Bknz Linderoth :(

Kallström'ün yanına Mark Kerr'i alalım. İleri uçta da Maxim Tsigalko, kanatta Kennedy Bakircioglu, sol beke de Taribo West'i free transferden kapatırsak Şampiyonlar Ligi garanti. Ben az kaldırmadım ŞL yi bu kadtoyla:D

İşin şakası Kallström iyidir, alınır inşallah. Ama gerçek bi ön libero alınacak mı ben onu merak ediyorum.

Kallström'ün yanına Mark Kerr'i alalım. İleri uçta da Maxim Tsigalko, kanatta Kennedy Bakircioglu, sol beke de Taribo West'i free transferden kapatırsak Şampiyonlar Ligi garanti. Ben az kaldırmadım ŞL yi bu kadtoyla:D

İşin şakası Kallström iyidir, alınır inşallah. Ama gerçek bi ön libero alınacak mı ben onu merak ediyorum.

Championship Manager 2001-2002 :D :D

aghahowayla nikiforenko yu da alalım :D

Gelsinde diğer transferleri düşünmeye başlayalım. Kim'e bağlandık kaldık resmen :)

fizy / closed bu şarkıdaki "kim kim kim kim" bölümünü kallström'e armağan ediyorum.

BU transferde suya düştü sanırım :(

Geri
Üst Alt