# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Lyon'un Gourcuff'u almasından sonra Kallstrom ile tekrar ilgilenebileceğimizi ben de düşünmüş ve söylemiştim ama sadece bir temenniden ibaretti. Bunun doğru olduğunu sanmıyorum.

Açıkcası gerçekten böyle bir ihtimal var,ama kalan süre işi zorlaştırıyor sanırım.

bildiğiniz gibi lyon gourcuffu aldı ve kallström arka plana atıldı

son dakika transferi olursa ülkedeki çocuk popülasyonu hızlı bir düşüşe geçer :D

Kendi blogunun reklamını yapıyor. Mesajlarına bakın bütün mesajları bu blogdan haberler. Kallstrom falan yok yani, yemeyelim.

Rota Kallström

Sarı-kırmızılı yönetim, Lyon'un İsveçli ön liberosu için yeniden girişimlere başladı

827092628525.jpg

Ara transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da ilk hedefin Lyon'un İsveçli ön liberosu Kim Kallström olduğu öğrenildi. Zvjezdan Misimovic'ten beklediği verimi alamayan sarı-kırmızılı yönetimin, sezon başında 'ret' yanıtı aldıkları Kallström'e yeni bir teklif yapacağı bildirildi.

Fransız basını da Cimbom'un Kallström için yeniden devreye girdiğini doğruladı. Tecrübeli oyuncunun L'Equipe'e yaptığı, "Burada uzun zamandır oynuyorum. Ama büyük oyuncular yok" açıklaması, bu kez Aslan'a gidebileceği şeklinde değerlendirildi.

Kaynak: Fotomaç

Şu adamı alsaydık yazın ne vardı. Cana ile yan yana da çok iyi olurlardı.

Ilgilendik, fakat oyuncuya beklediginden az para teklif edildi. Kallstromü ne kadar istesemde, para icin gelicek adamlar gelmese daha iyi olur.

Her transfer sezonu su isimi duymaktan biktim.

Size sesleniyorum Fotomac Fotogol vesaire muhabirleri bi isim ezberlemissiniz gidiyorsunuz adami 3 seneden beri bize yamadiniz.

Artik yeter baska bi isim düsününki biraz inandirici olsun.

Mesela Messi :D

"Burada uzun zamandır oynuyorum. Ama büyük oyuncular yok"

Lyon'dayken bunu diyen adam mı bize gelmek isteyecek?Allah belanı versin fotomaç...

Ligde 10. oldugumuz icin ancak Almanya'nin Panzerhausen Turkucu PPV 1912 takimindan Hasmet Bauer'i falan alabiliriz.

Geri
Üst Alt