# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

Drogba'mi, Kallstrom'mu deseler tercihim dusunmeden Kallstrom olur

2mxh4bt.png

Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

En sonunda orta sahaya ayağı düzgün biri geliyor galiba.

İsveçcem hiç yok ama Lyon'a 4 milyon Kallstrom'e yıllık 3.7 milyon euro ödenecek diyor galiba :)

Geçen rakamlar çok uygun.Yıllık ücret dışında.

İsveçcem hiç yok ama Lyon'a 4 milyon Kallstrom'e yıllık 3.7 milyon euro ödenecek diyor galiba :)

Geçen rakamlar çok uygun.Yıllık ücret dışında.

Fransa'nın en çok kazanan futbolcularında. Lyon'da en fazla para alan kişi galiba. Kim'i buraya getirmek masraflı olacak gibi.

Fransa'nın en çok kazanan futbolcularında. Lyon'da en fazla para alan kişi galiba. Kim'i buraya getirmek masraflı olacak gibi.

Haklısın kesinlikle.Aslında Lyon'da yıllık 3.7 milyon euro kazanıyor demişte olabilir haberde :)

Kallstrom'ü gerçekten çok istiyorum.Drogba haberleri herkesi olduğu gibi elbette beni de heyecanlandırıyor ama öncelikle ortasaha.Selçuk ve Kallstrom'le iskeleti kuralım gerisi zaten gelecektir.

Çok doğru adımlar atıyoruz(görünen o) umarım sonuçlanır.

Yıllık 3.7m alıyorsa ve biz yıllık 4m euro ucret vereceksek kalsın bence. Başka oyuncu buluruz. Zaten 29 yaşında ve 5-6m euro bonservis odeyecegiz, 3-4 oynayacak sonra satmamız mumkun değil. 3-4 yıllık maliyet 17-22m euro arasını bulacak, çok fazla.

Yıllık 1.5m euroya oynayacak 5-6m euro bonservisle alınıp ileride satılabilecek bir dolu oyuncu var.

Yıllık 3.7m alıyorsa ve biz yıllık 4m euro ucret vereceksek kalsın bence. Başka oyuncu buluruz. Zaten 29 yaşında ve 5-6m euro bonservis odeyecegiz, 3-4 oynayacak sonra satmamız mumkun değil. 3-4 yıllık maliyet 17-22m euro arasını bulacak, çok fazla.

Kallström o paraya değer

Galatasaray'ın artık deneme transferlerinden daha çok,yönetimin hedeflediği gibi ne yapacağı belli oyunculara ihtiyacı var.

Futbolun yetersiz oyuncularla oynanmadığını bu sezon gördüğümüzü sanıyordum.Hele ki yıllardır ağlayan bir orta sahaya sahibiz.Eğer ligi kazanmak avrupaya gitmek istiyorsanız, paraya kıyıp alacaksınız böyle futbolcuları gerekirse.

konuşulan paralara bakıyorum bizim çapımıza bakıyorum türkiyenin ekonomik duruma bakıyorum ama işin içinden çıkamıyorum konuşulan rakamlar yıllık 10 trilyona yakın para

Kallström Fransa'da en çok kazanan oyuncu olabilir ama orada vergilerin de olduğunu unutmamak lazım. Aldığı paranın yarıya yakını vergilere gidiyor. Yani 2-2.5 milyon euro ya halledilir bu iş.

BJK, Manuel Fernandes'in bonservisini 4,5 milyon €'ya indirmiş. Biz ise Kallström gibi daha iyi olmayan ama daha yaşlı bir orta sahayı 6 milyon €'ya almaya çalışıyoruz.

BJK, Manuel Fernandes'in bonservisini 4,5 milyon €'ya indirmiş. Biz ise Kallström gibi daha iyi olmayan ama daha yaşlı bir orta sahayı 6 milyon €'ya almaya çalışıyoruz.

4,5 a alsınlar o zaman konuşursun.

Geri
Üst Alt