Selim Birlik
Tecrübeli Üye
- 9 Aralık 2008
- 5.906
- 2
- 1.333
Cevap: # Kim Källström | Resmi Görüşmeler Sürüyor
yapma bunuu yapma
shell benzinliğinin sahibiymiş![]()
yapma bunuu yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shell benzinliğinin sahibiymiş![]()
5 sezonda 200 maç oynayan adamın sakatlanma riski düşüktür
kalström gelicek bence,bu sefer sıkı görüşmeler yapılıyor,birde çok inca bir ayrıntı gözden kaçıyor oda bu trasnferde adnan öztürkün devrede olduğudur,öztürk fransa piyasını avcunun içi gibi bildiği gibi,fransız tüm klüplerde sıkı diyalogları olan bir yöneticidir.Ribery gibi bir adamı türkiyeye getirende oydu dolayısı ile bence istenilen fiyatta anlaşılıp getirilecke kalstörm,yani parasal pazarlıklar sürüyor,haftaya açıklanacağını düşünüyorum fazla geciktirmezler bu transferi.
youtubeda sadece golleri var.
adama nasil giriyor, oyuna nasil katkida bulunuyor onu görmek veya duymak istiyorum.
bi zahmet arkadaslar![]()
kim? tobias linderoth mu?inşallah sonu benzemez hacı, garantisi yok bu işleri. ama dediğin gibi risk düşük
Linderoth bize gelmeden önce de sakatlık problemi yaşamış birisiydi hatta sırf bu yüzden Everton'da tutunamadı. Bize geldiği zaman o hayatında MR çektirmemiş, istikrar abidesi yorumlarını kim çıkardı çok merak ediyorum.
29 Mayıs diyorlar ohaa ya![]()
Källström u sevilla aston villa olympiakos istiyormus suan aldigi maas 3.7 milyon euroymus
bizim ise teklifimiz 5-6 milyon bonservisine 4 milyon ise yillik maas
L1 / lyon : Källström vers Galatasaray - Lyon - Transferts foot avec Mercato 365 : actualités, scoops et rumeurs en direct
yıllık 4 milyon fazla vermezler o kadar büyük bir yıldız değil.