# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

Kalström orta sahamıza alınması gereken oyuncular içinde önceliğimiz olmasımı lazım? yoksa ondan daha iyi birini bulamazmıyız.

youtubeda sadece golleri var.

adama nasil giriyor, oyuna nasil katkida bulunuyor onu görmek veya duymak istiyorum.

bi zahmet arkadaslar :)

kalström gelicek bence,bu sefer sıkı görüşmeler yapılıyor,birde çok inca bir ayrıntı gözden kaçıyor oda bu trasnferde adnan öztürkün devrede olduğudur,öztürk fransa piyasını avcunun içi gibi bildiği gibi,fransız tüm klüplerde sıkı diyalogları olan bir yöneticidir.Ribery gibi bir adamı türkiyeye getirende oydu dolayısı ile bence istenilen fiyatta anlaşılıp getirilecke kalstörm,yani parasal pazarlıklar sürüyor,haftaya açıklanacağını düşünüyorum fazla geciktirmezler bu transferi.

Ayrıca Elmander'in alınması gelmesi için diğer bir sebeb manevi açıdan.

youtubeda sadece golleri var.

adama nasil giriyor, oyuna nasil katkida bulunuyor onu görmek veya duymak istiyorum.

bi zahmet arkadaslar :)

Bir kere oyunu çok iyi okuyabiliyor.Ara pasları enfestir.Sol ayağını raket gibi kullanır.Şutları çok sert ve isabetlidir.Kondüsyonu iyi.Maç kaçırma özelliğide çok yoktur.Bizede her şekilde ilaç olucak bir oyuncudur.Şunu rahatlıkla diyebilirim.Gelirse Türkiyede oynayan en iyi orta saha oyuncusu olur direk.

kim? tobias linderoth mu? :) inşallah sonu benzemez hacı, garantisi yok bu işleri. ama dediğin gibi risk düşük

Linderoth bize gelmeden önce de sakatlık problemi yaşamış birisiydi hatta sırf bu yüzden Everton'da tutunamadı. Bize geldiği zaman o hayatında MR çektirmemiş, istikrar abidesi yorumlarını kim çıkardı çok merak ediyorum.

Linderoth bize gelmeden önce de sakatlık problemi yaşamış birisiydi hatta sırf bu yüzden Everton'da tutunamadı. Bize geldiği zaman o hayatında MR çektirmemiş, istikrar abidesi yorumlarını kim çıkardı çok merak ediyorum.

:) valla ben öyle biliyordum

İsveç basını bizimki gibi kolpacı değildir inşallah, bitmiş gibi konuşuyorlar çünkü. :)

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın mazbatasını almasının ardından gelecek sezonda takımın başına Fatih Terim'in gelmesi kesinlik kazandı. Bolton'dan bedelsiz olarak transfer edilen Johan Elmander'in ardından, Aysal'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı İsveçli oyuncu Kim Kallström transferin de sonlandırıldığı öğrenildi.

İsveç'in çok yetenekli ismi Kim Kallström! Aysal doğruladı!..

İsveç basını Kim Kallström'un Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirtirken; Fransız basını da İsveçli yıldızın dün son kez Gerland Stadı'nda Lyon taraftarının karşısına çıktığını duyurdu. Paris Saint Germain ile Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Lyon, Lique 1'deki son maçını 29 Mayıs'te Monaco ile deplasmanda yapacak ve Kallström'ün transferinin bu tarihten sonra resmi olarak açıklanacağı belirtildi.

Fransız basını, Galatasaray'ın Kallström için Lyon'a 5.5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini duyururken; Kallström'den bu transfer karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 3.7 milyon avro civarında bir rakam alacağının altı çizildi. Öte tandan Fransız basında yer alan haberlerde Galatasaray'ın Kallström'e geçen yıl da bir teklif yaptığı ancak İsveçli yıldızın kişisel sebeplerden dolayı bu teklifi geri çevirdiği de belirtildi.

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray'ın gündemine gelen 28 yaşındaki Kallström, Lyon forması altında bu sezon 31'i lig, 6'sı Şampiyonlar Ligi, 1'i Lig kupası, 2'si Fransa Kupası olmak üzere toplamda 40 maça çıktı. İsveçli yıldız bu maçları 3'ünde de fileleri havalandırırken 5 de asist yapmayı başardı.

2010-2011 sezonunda çıktığı maçları hiçbirinde kırmızı kart görmeyen Kallström toplamda da sadece 5 sarı kart gördü. Lyon forması altında maçların büyük bir kısmına ilk 11'de başlayan Kallström'ün takımıyla olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek.

Kaynak: Webaslan.com

29 Mayıs diyorlar ohaa ya :(

Biliyorum son lig maçı olduğunuda bize ne aga. Açıklasınlar :) Vazgeçer falan anlamam ben :) Kallstörm gelmiyecekse cidden diyorum Drogba falan umurumda değil.

3.7 milyon Euro brüt aldığı ücrettir. Vergileri çıkar, net en fazla 2 milyon Euro alıyordur. 2.5 - 3 milyon Euro gibi bir yıllık ücrete gelir. Üstelik en eski ve yakın dostlarından Elmander'in yanına gelmek isteyecektir. Menajerleri de aynı bildiğim kadarıyla. Ha, Culio ve Cana varken oyun kurucu özellikli bir orta saha oyuncusunu tercih etmek daha iyi olur bence, ama Kallström de Avruypa futbolunda kalburüstü adamlardandır, gelirse illaki fayda sağlar.

29 Mayıs geç değil ki beyler. :) Geçen sene transferleri son gün bitiriyorduk. :D Zaten anlaşırsak, son maçından önce açıklanır. Son maçını oynaması beklenmez. (bkz. elmander'in, bolton'un son lig maçından önce açıklanması)

Geri
Üst Alt