# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

Manuel Fernandes gibi daha genç, overall olarak daha iyi, aradığımız oyuncu profiline daha uygun bir adamı BJK eğer gerçekten 2-4 milyon € arasında bir bedelle alırsa ve biz de Kallström'e 6 milyon € falan verirsek; yönetim lütfen transferin ertesi günü istifa etsin. Böyle kepazelik görmedim ben hayatımda.

Manuel Fernandes gibi daha genç, overall olarak daha iyi, aradığımız oyuncu profiline daha uygun bir adamı BJK eğer gerçekten 2-4 milyon € arasında bir bedelle alırsa ve biz de Kallström'e 6 milyon € falan verirsek; yönetim lütfen transferin ertesi günü istifa etsin. Böyle kepazelik görmedim ben hayatımda.

Fernandez'i 4'e bırakmazlar, en az 6 milyon € olması lazım. Kallström'de 5 olur.

Bu fiyatlar normaldir.

Fernandes istikrarsız bi adam.2 maç iyi oynadı diye dünyanın en iyi orta sahası yaptılar adamı.Valencia neden bu kadar yollamak istiyo zannediyosun?

Fernandes istikrarsız bi adam.2 maç iyi oynadı diye dünyanın en iyi orta sahası yaptılar adamı.Valencia neden bu kadar yollamak istiyo zannediyosun?

Fernandes istikrarsız falan değil. Çok maç izlemediğinden dolayı öyle gözüküyor. Kaldı ki istikrarsızlık abidesi Kallström'den her şekilde daha istikrarlıdır.

Off be Serhat. İçim karardı. :(

Sen kimi eleştirmeyeceksen gidip onu alalım, vallahi bak ciddiyim. Kulübe ellerimle yazacağım yazıyı.

Manuel Fernandes, Portekiz'den çıkan vasat ama fena halde şişirilmiş adamlardan biridir. Bu Portekizliler oyuncularını kesinlikle çok iyi parlatıyor.

Fernandes istikrarsız falan değil. Çok maç izlemediğinden dolayı öyle gözüküyor. Kaldı ki istikrarsızlık abidesi Kallström'den her şekilde daha istikrarlıdır.

Fernandes istikrarlı olabilir belki de Kallström nasıl istikrarsız olur gözünde anlamıyorum. .

kim kallström kim kallstörm

kimsin sen be ey kallstörom

linderoth'un kanından

geçemez kimse yanından

olimpik lyon da oynadı

olimpiyatları solladı

kallström'e uzanan diller kırılsın

isveçin karları kafalarına yağsın

kim kallstörm kim kallstörüm

kimmişsin be ey kallsötrom !

Manuel Fernandes, Portekiz'den çıkan vasat ama fena halde şişirilmiş adamlardan biridir. Bu Portekizliler oyuncularını kesinlikle çok iyi parlatıyor.

İstikrarsız veya sakat deseniz anlarım, fakat vasat futbolcu demek abartı olur.

Vasat derken, ortalama, standart demek istedim. Diğerlerinden ayıran çok önemli bir özelliği yok. Mehmet Topal'ı Fernandes'e tercih etmelerinin bir nedeni de bu. Topal defansif anlamda fark yaratan bir oyuncu ama Fernandes'in ne defansif ne de ofansif özellikleri fark yaratıyor.

Geri
Üst Alt