# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

Kim kalstrom şık çalımlar atmasada, fark yaratan bir oyuncu olacaktır.Mustafa Sarp tan sonra bize PELE gibi gelecektir.

Ben de konuştum, herkes "istikrarsız" diyor. Ne olacak şimdi?

Kalströmü beğenmezsin, Drogbayı beğenmezsin, Elmanderi beğenmezsin kimi alalım kardeş söylede bilelim,dikkat çekmek istiyorsan evet amacına çoktan ulaştın fazla zorlamaya gerek yok.

Kim Kalsströmü bilmesek istikrarsız sanacaz..Kim Kalsstörm eğer gelirse orta sahamız yıllardır arayıpta bulamadığı 2 yönlü orta saha oyuncusuna kavuşacak,tamam yaşı çook genç değil fiyatı da biraz pahalı fakat Kalsströmün istikrarını ve kalitesini tartışmak yanlış olur.

Ben de konuştum, herkes "istikrarsız" diyor. Ne olacak şimdi?

Cana ve Pino transferlerini öven birebir sendin, fakat sonuc ortada. Pino icin Keita'dan iyi ve ucuz gibi birseyler yazmıstın hatta. Bir önceki sezon 3. olan takım bu transferlerle en az 2. olmalıydı senin mantıkla. Simdi birde senin istemedigin ve mantıgına ters gelen Drogba, Buffon, Pirlo gibi tecrubeli transfer politikasını deneyelim.

kim kallström istikrarsız değil ama iktidarsız olabilir. her transfer dönemi adamla anlaşıyoz karısı izin vermiyor. tahminim "zaten iktidarsızsın bide beni türkiyeye sürüklersen yiminleh boşarım seni.sahadaki istikrarını yatakta da sergilesen şimdiye hattrick yapmıştı" diyodur. şaka bi yana serhat tahminim 15yaşında sivilceli bir liseli fazlada üzerine gitmemek lazım.

Manuel Fernandes gibi daha genç, overall olarak daha iyi, aradığımız oyuncu profiline daha uygun bir adamı BJK eğer gerçekten 2-4 milyon € arasında bir bedelle alırsa ve biz de Kallström'e 6 milyon € falan verirsek; yönetim lütfen transferin ertesi günü istifa etsin. Böyle kepazelik görmedim ben hayatımda.

OVERALL olarak daha iyi mi

YEAH DUDE

Kallström için eğer konuşulduğu gibi yıllık 3.7 milyon EU ödenecekse çok ama çok fazla.

Hagi'ler Popescu'lar o rakamı almadı. Kallström mevkisinde topçu kaynıyor dünya. İlla o olmak zorunda değil .

Kallström için eğer konuşulduğu gibi yıllık 3.7 milyon EU ödenecekse çok ama çok fazla.

Hagi'ler Popescu'lar o rakamı almadı. Kallström mevkisinde topçu kaynıyor dünya. İlla o olmak zorunda değil .

Öyle birşey varsa alınmasın.

Senelik 3.7 Milyon euro'yu Avrupa takımlarında bile kazanan oyuncu sayısı çok az.

Avrupa'da yokuz ve ilgi çekici bir durumumuz yok..

O yüzden normal bu paraları vermek..

Arkadaşlar, Hagi'leri kıyaslamış. Komik bir kıyaslama :) Türkiye'de ortalama bir futbolcu 1m Euro civarı kazanıyor artık :) Eskisi gibi boş mukavale ya da ev+araba karşılığı futbolcu transfer edilemiyor.

Fernandes Kallström'den iyi mi? Hahaha sst uçtu.

Overall'lere fifadan mı bakıyorsunuz

28 yasinda bir oyuncu ve yillardir galiba Lyon formasini giyor.. zaten abuk subuk ortasahamiza kimi alirsak daha iyi olur, Olumlu karsiliyorum gelirse..

29 mayistan önce transfer ettik haberlerine inanmayin gelmicektir.

Gelsin de ortasahamıza çekidüzen verelim :D

Fernandes Kallstrom'den iyi oyuncu zaten. Bunun tartisilmasi yanlis bir kere.

Fernandes Kallstrom'den iyi oyuncu zaten. Bunun tartisilmasi yanlis bir kere.

fernandes kallström den iyi oyuncu olsa klübü bjk ye 3.1 milyon euroya satmaya razı olmaz 8 isterken fernandes de 1.8 milyon euro ya oymayı kabul etmez,fernandez in 5 maçını izledim oyunda devamlılığı olmayan bir oyuncu artı sezon boyunca da devamlılığı olmayan bi oyuncu anca sağlam bir +2 deki yabancı olur hiç bir zaman ilk 6 daki yabancı olmaz

Geri
Üst Alt