# Kim Källström

Cevap: SON DAKIKA: Kallström ile ilgili yeni gelişme

Kallström,Drogba,Muslera,bir de defansa alınabiliyorsa bir yabancı alınamıyorsa yerli birini alıp şu transfer işini bitirelim artık sıkıldım bu işten.

Fransızcam var, bastos kesinmiş, kallström AYRILABİLİR diyor, kesin gidecek demiyor!!!!

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen! Ayica ingiliz versiyonu da beni teyit ediyor!

Bekleip göreceğiz...

Ama BENCE olmayacak!

O yazida Toulalan'nin gidisi kapiyi acik biraktirdi Lyonda. Yani Bastos Juveye Kallstrom'de bize gelebilir yaziyor.

Fransızcam var, bastos kesinmiş, kallström AYRILABİLİR diyor, kesin gidecek demiyor!!!!

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen! Ayica ingiliz versiyonu da beni teyit ediyor!

Bekleip göreceğiz...

Ama BENCE olmayacak!

Fransızcan yok, Bastos kesin diye birşey yazmıyor.

olsaydı çoktan olurdu arkadaşlar boşuna ümitlenmeyelim.

Kallström,Drogba,Muslera,bir de defansa alınabiliyorsa bir yabancı alınamıyorsa yerli birini alıp şu transfer işini bitirelim artık sıkıldım bu işten.

Vallaha ya iyice kabak tadı verdi bu transfer dönemi. Önce insanı umutlandırıyorlar, sonra fos!

Sözde takımın yarısı değişecekti, şimdiye kadar sadece 4-5 kişi gitti, 3 kişi geldi.

22 kişilik bir kadro olduğunu düşünürsek, daha 7-8 adam gelmeli. Lakin kamp haftaya başlıyor :o

göbek için yeterli olur inş doğrudur

selçuk kallström yekta ceyhun musa

panik havasını kaldırın artık...bundan önceki 10-15 senede ne zaman gördünüz transferin haziran sonunda bittiğinide şimdi panik yapıyorsunuz???

kalström gelsin..bir kaleci birde ofansa dönük ortasaha bence yeter...forvete ihtiyaç yok gibi.. bir genç yabancı alınsın ribery misali.. yeterli olur...

Merih ateşi yakmış.Olay ne beyler özet geçin.

panik havasını kaldırın artık...bundan önceki 10-15 senede ne zaman gördünüz transferin haziran sonunda bittiğinide şimdi panik yapıyorsunuz???

Bir şeylerin değişmesini bekliyor insanlar ama aynı tas aynı hamam.

Beklemekten yorulduk... Şu lig bi an önce başlasa da kurtulsak ya...

Yok arkadaş inanmıyorum bu adamı alacağımıza..

Geri
Üst Alt