GSC Anket Kim Kesilmeli?

Kim Kesilmeli?

• Chedjou

Oy: 26 10,1%
  • Melo

Oy: 87 33,9%
  • Telles

Oy: 129 50,2%
  • Muslera

Oy: 15 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    257
Melo,aslındanMuslera,Chedjou, Sneijder ve Bruma dışında yazamadım Telles te süper değil ama.dol bektw ya da sağbektw Tarık oynamasın gözünü seveyim hoca,rezil etti

Sony Xperia

Son düzenleme:
Muslera ve Sneijder disinda takimin bastan yenilenmesi lazim Avrupa'da basari icin. Belki Bruma'da siritmaz iyi bir takimda.

Olcan yerine Yasin olsa daha iyi ya da Sinan Gümüşn,Yasin fena değil.aslında son tercihleri yanlış

Sony Xperia

Sinani oynatmayacagini bildigimden Olcani yazdim. Bence Olcanin bu les hali oynamamasindan geliyor. Biraz ardarda oynasa kendine gelir diye ümit ediyorum.

Mevcut durumda Melo.

Muslera
Sabri Chedjou Koray Telles
Bruma Selçuk Emre Sneijder
Umud Burak

Veya

Telles'i kesip şu şekilde,

Muslera
Sabri Chedjou Koray Hakan(Tarık)
Selçuk Melo Emre
Bruma Burak Sneijder

Bruma
Sneijder
Muslera

disinda takimin bastan yenilenmesi lazim (Melo dahil)

Muslera...

Sinanin performansi hosuma gitti bugun her ne kadar 4 yemis olsada iyi toplar cikardi joel campbellin pozisyonu halen aklimda.

Valla adam gibi bir.santrofor,alınırsa.Melo.da Telles te bu halleri ile oynayamaz yabancı sınırı olsa da olmasa da

Sony Xperia

Anket ekledim konuya.Böyle daha iyi bir sonuç çıkar sanırım ortaya.

Mevcut durumda Melo.

Muslera
Sabri Chedjou Koray Telles
Bruma Selçuk Emre Sneijder
Umud Burak

Veya

Telles'i kesip şu şekilde,

Muslera
Sabri Chedjou Koray Hakan(Tarık)
Selçuk Melo Emre
Bruma Burak Sneijder

hoca asla burakı tek forvet oynatmaz
tellesi kesse tarık oynaması gerekir daha berbat
ihale brumaya kalacak bu gidişle

Telles' i keserse yerine Tarık değil Hakan oynasın.

Muslera Chedjou Sneijder dişinda bütün hepsi kesilebilir. Dogru dürüst forvet alinsin.

Dönüsümlü herkes kesilebilir. Melo Konya maçinda kesilebilir mesela.

Normalde takimin en iyi oyuncularin basinda gelsede, bu sezon hic begenmiyorum desem yalan olmaz. Ha sadece o mu kotu? Tabiki hayir. Ama onumuzdeki sezonu da dusunup yola cikmaliyiz, ayrica orta saha daki problemi cozmek icin bazi degisikleri gozden gecirmeliyiz. Cunku herkes biliyor, seneye de Melo-Selcuk olmayacak orta sahada (ilk 11 de). O yuzden suanki form durumlara goz atarsak Melo arada sirada yedek kalsin dicem.

Yalnız önümüzdeki sene gene bir futbolcu enkazıyla karşı karsiyayiyz bu kulüp batmaması şaşırtıcı zaten.

Geri
Üst Alt