GSC Anket Kim Kesilmeli?

Kim Kesilmeli?

• Chedjou

Oy: 26 10,1%
  • Melo

Oy: 87 33,9%
  • Telles

Oy: 129 50,2%
  • Muslera

Oy: 15 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    257
________________________Muslera________________________

___Sabri_________Chedjou_________Koray____________Telles____

____________________Selcuk____Emre____________________

________Bruma(Umut)_____Sneijder______________Olcan(Bruma)______

_________________________Burak________________________

ne melosu dünkü maçta melo yerine yekta veya selçuk oynasa 6-7 olurdu. Melo oynamazsa onun gibi oyuncu yok takımda 2-3 seviye altı ceyhun vardı gitti. Kesilmesi gereken Telles bek sana maç kazandırmaz hakan stoper yerine beke geçsin bu kadar basit.

Melo ancak yerine onun daha tempolu olanı gelirse kesilir onun dışında akhisar tarzı takımlarla evde yaparsak hücum için melo kesilebilir başka türlü kesilemez.

1550.jpg

Benim acimdan en iyi kadro bu olur:
Muslera
Sabri Chedjou Koray Balta
Melo Colak
Bruma Sneijder Olcan
Umut

Colak kesik yerse senin adaletinden süphe duyarim Hamza hoca.

zorlu lig maçlarında telles kesilip hakan oynasın. orta sıra veya küme düşmeye aday takımların maçlarında chedjou-melo-muslera kesilebilir özellikle içerideki maçlarda.

Telles, aylardır gördğümde en iğrendiğim oyunculardan biri. Hakan Baltadan daha kötü. Onun yüzünden yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. Ortası yok şutu yok gol yok. Bir etkinliği yok. Kes lütfen Hamza hoca gördüğümde iğreniyorum kanalı değiştiresim geliyor o kadar iğreniyorum Tellesten.

Melo'ya vefasızlık yapmayın arkadaşlar. Onun yüreğini ortaya koyarak oynamalarını ne çabuk unuttunuz.! Onun kredisi daha çok var.

Telles, aylardır gördğümde en iğrendiğim oyunculardan biri. Hakan Baltadan daha kötü. Onun yüzünden yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. Ortası yok şutu yok gol yok. Bir etkinliği yok. Kes lütfen Hamza hoca gördüğümde iğreniyorum kanalı değiştiresim geliyor o kadar iğreniyorum Tellesten.

Melo'ya vefasızlık yapmayın arkadaşlar. Onun yüreğini ortaya koyarak oynamalarını ne çabuk unuttunuz.! Onun kredisi daha çok var.

Ilık misin olum.

Yabancı sayısı 6+0+2 iken Muslera'ya karşıydım ve 5+3 olduğunda değil Muslera'ya 5 tane Neuer olsa karşıydım.Hedefin ş.ligi şampiyonluğu veya yarı finali veya çeyrek finali değilse tabii :)

Kesilmeli denilen 4 oyuncunun da takım için geriye düşülen maçlarda ayakta kalan nadir oyunculardan olduğunu görmemiz lazım. Sneijder+ Bruma da bu 4'lüye ek olarak yazılıyor. Malum yabancı kuralı

emre oynayacaksa selçuk kesilmeli melo kesilsin diyenler ne içiyor merak ediyorum bu kadar futbol cahili olunmaz

Geri
Üst Alt