Kim Milyoner Olmak İster'de Türkiye'nin Başkentini Bilemedi!

Bu format 2010 yılından sonra yarışma olmaktan çıkıp reality şova döndü.

Cahil eğitimsiz ve bununla övünmeyi sevenlerin mastürbasyonu. Yukarıda Osman'ın yazdıkları çok doğru bir tespit.
Osman kim üstad?

edit şimdi gördüm

Aşırı derecede cahil ve eğitimsiz bir halkın. O yüzden bu ülkenin başına ne gelse hakediyoruz. Koyun gibi güdüyorlar bizi, istedikleri gibi şekil veriyorlar.

''Şubat 2022 kararnameleriyle beraber Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı kimdir'' diye abuk bir soru sorulsa bu ülkenin %50'si bilemez ve belki de sadece %10'u küfürlü cevap vererek ''öyle soruya böyle cevap'' niteliğinde doğru cevabı verir.

Ya oğlum şaka mısın sen ?

1648542657634.webp

Olur böyle şeyler, oranın heyecanı bir başkadır oturduğumuz yerden konuşmak yanlış olur.

Yalnız Tıpçıların birçoğunda hatta genelinde böyle bir uzaylı havası oluyor. Okula girmek için ayrı okumak için ayrı uğraşıyorlar. O arada genel kültür namına çoğu şey uçup gidiyor. Tabii bizim millette (ben de dahil) hangi genel kültür ne kültürü lan diyen olursa hakkıdır ama Tıpçı arkadaşlar arasında böyle de bir durumu yıllar içerisinde gözlemledim efendim. İstisnalara saygım var.

Mülakata gittim, sonrasında çağırmadılar.

Bir daha mülakata davet ederlerse saçımı maviye boyatıp gideceğim, biraz da mal takliti yapmaya çalışacağım.

Geri
Üst Alt