GSC Portal Kimler Gidecek Kimler Kalacak?

Reddedemeyeceğimiz bir teklif gelmemesi durumunda satılmasına kesinlikle karşıyım.

Sabretmeyi bilmemiz lazım, bu adam zaten dünya çapında bir sol bek olsa bizde işi olmaz. Hamza hoca ilk 11'de oynatmaya devam ederse muhakkak gelişim gösterecektir. Oynadıkça açılacak ve istenilen performansı yakalayacaktır.

Son düzenleme:
satılsın diyenler bir solbek baksın önce Türk sol bekmi var?

verdikleri para 6 milyon euroymuş. tam bıçak sırtı. verdiğimiz bonservisi karşılıyor o yönden iyi tabi. ama pek karlı bir iş gibi durmuyor diğer yandan tellesin potansiyeli olduğunu her zaman düşünüyorum. bir anda patlayıp müthiş bir sol bekte olabilir ama bizde asla daha fazla katkı vereceğini düşünmüyorum. zaten pek mutlu olmadığı yüz halinden belli. gitmesi onun içinde hayırlı olur.

Valla kulüp batti batacak, Avrupa´dan men edilmemek icin cirpiniyoruz. Gecti artik "Onu satamazsiniz, bunu satamazsiniz" dönemi.

Bal gibi de satarlar, kazik yemedigimiz sürece. Zaten satmak icin aldik bu gencleri ama bekledigimiz patlamayi bi türlü yapamadilar.

Bari zarar etmeyelim. Bi daha da genc menc demesinler

Valla kulüp batti batacak, Avrupa´dan men edilmemek icin cirpiniyoruz. Gecti artik "Onu satamazsiniz, bunu satamazsiniz" dönemi.

Bal gibi de satarlar, kazik yemedigimiz sürece. Zaten satmak icin aldik bu gencleri ama bekledigimiz patlamayi bi türlü yapamadilar.

Bari zarar etmeyelim. Bi daha da genc menc demesinler
hem adami oynatma hemde daha 1.5 sene olmadan 'bu olmadi' diyip sat git

ozaman bu transferin amaci neydi?

Satilabilir her oyuncu gibi degerini buldugunda.Geciniz arkadas iyi olacak falan laflarini.Manchester ronaldoyu satmis biz tellesi mi satmicaz.

cingıl bels

hem adami oynatma hemde daha 1.5 sene olmadan 'bu olmadi' diyip sat git

ozaman bu transferin amaci neydi?

Sacmalikti. Aniden bi Porto özentisi olduk, bende anlamadim. Burasi Türkiye. Genc yabanciyi ne yapacaksin?

Sanirsin gencler icin ideal ekol bir sisteme sahibiz de, yildiz yaratacagiz. Büyük kumardi ve tutmadi zaten. Bruma dahil.

O paralara ne adamlar alirdik, iyi de verim alirdik. Sneijder 7 Milyon´a geldi mesela.

5 yabanci hakkin var, biz bebelerin pesinde kostuk. Tutmayacagi aslinda belliydi de, biz görmek istemedik.

Sacmalikti. Aniden bi Porto özentisi olduk, bende anlamadim. Burasi Türkiye. Genc yabanciyi ne yapacaksin?

Sanirsin gencler icin ideal ekol bir sisteme sahibiz de, yildiz yaratacagiz. Büyük kumardi ve tutmadi zaten. Bruma dahil.

O paralara ne adamlar alirdik, iyi de verim alirdik. Sneijder 7 Milyon´a geldi mesela.

5 yabanci hakkin var, biz bebelerin pesinde kostuk. Tutmayacagi aslinda belliydi de, biz görmek istemedik.
iyiki baskan sen degilsin

Telles de ışık görmüyorum ben, zarar etmeden satılması bu darlıkta iyi olabilir.

daha 5 ay falan oynadi ciktigi tum maclari sayarsan ,tutup tutmadigi hususunda nasil kana'at getirdiniz ki

de boer klaassen'i 2 yil her mac oynatti yahu.

Genç oyuncu alınmalı.

Ama Türkiye'de sistem baştan aşağı yanlış.

Genç oyuncu, can suyunu vermen gereken çicek gibidir.

Sen onu veremedikten sonra gelişmesini beklemek hayalcilik.

36 yaşında Drogba mı yoksa, 17 yaşında Drogba olacak potansiyelde adam mı desen çoğu takım ve teknik direktör 2.cisini tercih eder. Çünkü sistemleri, gelenekleri, ve onu her yönden geliştirecek alt yapıya sahipler.

Biz ise Katar, Orta Doğu kolaycılığı ile başarı bekliyoruz.

Bu İtalyanların alayı dingil galiba.

Telles kötü oyuncu değil, yetenekli ve potansiyelli. Ancak Sneijder , Muslera gibi kaliteli isimler satılacağına Telles'in satılmasını tercih ederim. yeri çok daha kolay doldurulur, aynı şey Semih için de geçerli. {Genç oldukları için, iyi bonservis bedelleri verebilirler} Özellikle Semih, 5 milyon euro gibi bir teklif gelirse düşünmeden satışına onay verilmeli. Galatasaray için yeterli değil zaten Semih

Geri
Üst Alt