Öner Güzel
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2012
- 1.544
- 56
- 298
Reddedemeyeceğimiz bir teklif gelmemesi durumunda satılmasına kesinlikle karşıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
450 yil aradan sonra kadromuza bir solbek katmis iken neden satalim?
savunması sıfır olan birine bek demek..........
hem adami oynatma hemde daha 1.5 sene olmadan 'bu olmadi' diyip sat gitValla kulüp batti batacak, Avrupa´dan men edilmemek icin cirpiniyoruz. Gecti artik "Onu satamazsiniz, bunu satamazsiniz" dönemi.
Bal gibi de satarlar, kazik yemedigimiz sürece. Zaten satmak icin aldik bu gencleri ama bekledigimiz patlamayi bi türlü yapamadilar.
Bari zarar etmeyelim. Bi daha da genc menc demesinler
Yorumları okudum da sesli güldüm telles'e kim 8 milyon euro verir![]()
![]()
hem adami oynatma hemde daha 1.5 sene olmadan 'bu olmadi' diyip sat git
ozaman bu transferin amaci neydi?
iyiki baskan sen degilsinSacmalikti. Aniden bi Porto özentisi olduk, bende anlamadim. Burasi Türkiye. Genc yabanciyi ne yapacaksin?
Sanirsin gencler icin ideal ekol bir sisteme sahibiz de, yildiz yaratacagiz. Büyük kumardi ve tutmadi zaten. Bruma dahil.
O paralara ne adamlar alirdik, iyi de verim alirdik. Sneijder 7 Milyon´a geldi mesela.
5 yabanci hakkin var, biz bebelerin pesinde kostuk. Tutmayacagi aslinda belliydi de, biz görmek istemedik.
Sacmalikti. Aniden bi Porto özentisi olduk, bende anlamadim. Burasi Türkiye. Genc yabanciyi ne yapacaksin?
Sanirsin gencler icin ideal ekol bir sisteme sahibiz de, yildiz yaratacagiz. Büyük kumardi ve tutmadi zaten. Bruma dahil.
O paralara ne adamlar alirdik, iyi de verim alirdik. Sneijder 7 Milyon´a geldi mesela.
5 yabanci hakkin var, biz bebelerin pesinde kostuk. Tutmayacagi aslinda belliydi de, biz görmek istemedik.
Daha çabuk katkı alabileceğimiz isimler var. Bence Hayri'nin Swedish back'i bile 4'te 1 fiyatına Telles'den kısa vadede daha yararlı olurdu.450 yil aradan sonra kadromuza bir solbek katmis iken neden satalim?