GSC Portal Kıraç: "Aysal kaybedilmemeli"

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
spkdan_inan_kiraca_suc_duyurusu13908886480_h1121263.jpg

Galatasaray camiasının duayen ismi, Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının seçim kararını yorumladı.

Detaylar GSC Portal'da...

Beyfendi Adam .
Kavga ortamlarini bilmiyor ( aziz kopegi gibi )
Kafasi calisiyor .
Hatalari var ..
Politika tarafindan yok edilmek isteniyor .

O yuzden UNAL AYSAL sabaha kadar ..

Sayın Kıraç böyle düşünüyorsa, üç gündür Aysal'ın aday olmamasını isteyen ben de böyle düşünürüm. Sayın Kıraç her zaman için isabetli kararlar alan bir insan, bir yol gösterici olmuştur. Sayın Kıraç Aysal'ı aday gösterirse, bize de destek olmak düşer.

Kıraç böyle dediyse Aysal'ı kimse indiremez dağılın..

Son düzenleme:
En önemli ve doğru hamleleri yaptık Ünal Aysal'la. Tabii ki devam etmeli.

Ünal bey misyonunu doldurmuştur.Başkanlığı bırakanlar veya yönetimden ayrılanlar bu kulüpte kayıp mı oluyor ?

2 senedir yapılan yanlışlıkların dışında elde olan tek şey, rakiplerimizin saf dışı kaldığı şampiyonlar ligi geliridir, takımın durumu iç açıcı değil Allah göstermesin ama her şey için çok geç olabilir.

İlk geldiği hale dönecekse kalsın.. Azizleşmeye devam edecekse bugün gitsin.. Efsane olacakken çok saçmaladı çünkü

Reis boyle diyorsa tamamdir.Baskan devam eder

Heh şunu bileydiniz :red: Daha güçlü bir yönetim ile yeniden başkanlığa gelmeli!

Aklınız başınıza yeni mi geldi.

Ünal aysalın yönetimi dağıtmasını doğru bulan şaklabanlar nerde şimdi göremiyorum birde bilmiş bilmiş havaları yokmu irrite oluyorum noluyorsa bu şakşakcılar yüzünden oluyor o kadar dedik zamanında aysal yönetimi dağıtmayacaktı hata yaptı aklına girdiler

İnan Kıraç, desteğim Aysal'da demiş

inana kirac = Aysal

Yildirim demirören = Rte

aynisi

Ünal Aysal gibi vizyon sahibi bir başkandan tabi ki vazgeçmek olmaz ancak ;

Yönetimde Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak gibi bu camiaya kendini adamış , iş bilen , iş bitirici isimler gerekli.

Tabi Cesare Prandelli ile olmayacağı da net bu arada !

Aydın insanlar anlarlar Ünal Başkan'ın değerini. Diğer kesim FT de FT diye ağlanır

Geri
Üst Alt