- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
onyekurunun menajerlik sirketi de badounun ki ile ayniymis yüksek ihtimal o da menajer önerisi dediginiz gibi tam bir facia. gece gündüz kimi izliyorlar anlamiyorum. yalan bence söyledikleri.yönetimde iş yok gece gündüz oyuncu izliyoruz dediler transfer sezonunun sonuna geldik,yaptığımız transferlere bakalım emre,ndiaye bildiğimiz adamlar onyekuru menajer önerisi heralde raul de tomas gerçekten iş yapardı real madridin düşünmediği adamı kiralamak zor olmazdı..
1 saat transfermarkti acip oyuncu arasalar daha faydali olurdu. akbabayi istedigimizi sagir sultan duydu, ndiayeyi bedelsiz kiralamak istedigimizi sagir sultan duydu. 3 haftadir gomis gidecek diye bekliyoruz, herifi son güne biraktilar arabistana göre.
insan gomisi erken satar gider slimaniyi fenere birakmaz, 1.5 kira bedelini biz de öderdik gomisi verdikten sonra. slimani de gomis'e göre daha hareketli bir oyuncu zaten. son gün gidip abidik gubidik bir topcu almalarindan korkuyorum. yada gidip dedigim gibi b.kunda boncuk varmis gibi su burak yilmazi alip selcukla yine saldim cayira mevlam kayira misali top mop oynatmayacaklar takima