Kiralanma İhtimali Bulunan Forvetlerin Listesi

yönetimde iş yok gece gündüz oyuncu izliyoruz dediler transfer sezonunun sonuna geldik,yaptığımız transferlere bakalım emre,ndiaye bildiğimiz adamlar onyekuru menajer önerisi heralde raul de tomas gerçekten iş yapardı real madridin düşünmediği adamı kiralamak zor olmazdı..
onyekurunun menajerlik sirketi de badounun ki ile ayniymis yüksek ihtimal o da menajer önerisi dediginiz gibi tam bir facia. gece gündüz kimi izliyorlar anlamiyorum. yalan bence söyledikleri.

1 saat transfermarkti acip oyuncu arasalar daha faydali olurdu. akbabayi istedigimizi sagir sultan duydu, ndiayeyi bedelsiz kiralamak istedigimizi sagir sultan duydu. 3 haftadir gomis gidecek diye bekliyoruz, herifi son güne biraktilar arabistana göre.

insan gomisi erken satar gider slimaniyi fenere birakmaz, 1.5 kira bedelini biz de öderdik gomisi verdikten sonra. slimani de gomis'e göre daha hareketli bir oyuncu zaten. son gün gidip abidik gubidik bir topcu almalarindan korkuyorum. yada gidip dedigim gibi b.kunda boncuk varmis gibi su burak yilmazi alip selcukla yine saldim cayira mevlam kayira misali top mop oynatmayacaklar takima

dinamo kiev'den ayrılan "Dieumerci Mbokani" ile 1 yıllık anlaşsak nasıl olur?

yaz gercekci bi adam da ben de ankaragucune falan yollayayim
oyle 50 adam yazip sonra benim yazdigim adama laf etme
manavdan karpuz almiyorsun tüm piyasayi didik didik edeceksin. futbolcu öyle alinir. hepsinin maliyetini biliyorum sanki de. liste yapmadan adam mi alinir. 36 oyuncu var listede ayrica.

Gomisin yerine iyi forvet bulamayacağımızı düşünenler var mı benim gibi...

İhtimali olanlar ve hocanın isteyebilecekleri :
Luis Muriel
Sandro Ramirez
Oumar Niasse
Stefano Okaka
Mbaye Niang
Alan
Mattia Destro
Anthony Modeste

moussa sow, 1.5 M€ ve halen gidenden daha iyi bir iş çıkarabilme potansiyeli var.
Tek soru febeş maçında hangi kaleye gol atar ...:unsure:

Son düzenleme:
moussa sow, 1.5 M€ ve halen gidenden daha iyi bir iş çıkarabilme potansiyeli var.
Tek soru febeş maçında hangi kaleye gol atar ...
Sowun geçen yılki performansını hiç beğenmedim daha da bugün fener paylaşımı yapmış kendini oraya yamamaya çalışıyor .

Geri
Üst Alt