Kırkpınar Yağlı Güreşleri

bir erkeğin kıspetine elinizi daldırır mıydınız Doruk bey
Daldırsam elimi 1 ay boyunca yıkamazdım.
Chewing Gum Talk GIF by Bayerischer Rundfunk

Uzun süre yaptım ama yapılacak iş değil.
Üstat biz bunu modern şekilde yapabiliriz. İlla yağlanmaya gerek yok. Arazi yerine de en iyi yer kumsal alan. Yağ yerine şampuan gibi bir ürün kullanılır. Maçı bitip terleyenler de cupsss denize.

bu adamın çıkarı ne bukadar para vermiş

edit herif cok zengınmıs ztn

Erkan sağlam elense vuruyor, feyzullah şimdilik kaçak güreşiyor, feyzullah paçayı kaptırıyordu erkan üstte güreş yerde devam etti bir süre, ardından kurtardı feyzullah atağa kalktı ama olmadı şimdilik ayakta birbirini tartıyorlar

Erkan sağlam elense vuruyor, feyzullah şimdilik kaçak güreşiyor, feyzullah paçayı kaptırıyordu erkan üstte güreş yerde devam etti bir süre, ardından kurtardı feyzullah atağa kalktı ama olmadı şimdilik ayakta birbirini tartıyorlar
Orhan Ayhan misin mubarek? Her sporu biliyon

Feyzullah erkandan fizikli, erkan başlarda paçayı kaptı ama kaldırıp atamadı feyzullahı, güreş uzun süre erkan taş üstte yerde devam etti, şimdilik puanlamaya götürmeye çalışıyor feyzullah taktiği o yönde gibi savunma yapıyor ama bir ihtarı da var

An itibariyle puanlamaya geçildi, feyzullah istediğini aldı bakalım ne yapacak

Üstat biz bunu modern şekilde yapabiliriz. İlla yağlanmaya gerek yok. Arazi yerine de en iyi yer kumsal alan. Yağ yerine şampuan gibi bir ürün kullanılır. Maçı bitip terleyenler de cupsss denize.
Bu davette tuzak sezdim😄

Geri
Üst Alt